Hirdetés

Aktív témák

  • Kube

    senior tag

    válasz haly #29662 üzenetére

    Üdv.

    Hát kérlek szépen, azt eltudom mondani én mit szoktam csinálni az asztalin.

    Első lépésben lemásolok minden számomra fontos cuccot a gépről. Képek, zenék stb. Ha vírusos a műszer akkor eléggé necces a dolog.

    Amint lementettem az adatokat a BIOS beállításaiban átállítom a bootolási folyamatot, oly módon hogy CD-ről bootoljon először. Ezáltal újraindítás után egy megfelelő XP CD-vel szépen el is indul a telepítés. Fontos hogy formázzunk, ha van lehetőség akkor osszuk ketté a vinyót [ha túl kicsi nem érdemes szerintem] így a későbbiek folyamán egy másik partícióra tudjuk menteni adatainkat és ha sérül az elsődleges partíció [gondolok itt arra hogy az OP rendszer szépen megtelik mindenféle betegséggel] akkor nem kell bajlódnunk az adatok átmásolásával hanem egyszerűen csak azt az egyet formázzuk.

    Ha befejeztük a telepítést, feltesszük szépen a drivereket [audio,vga,chipset stb] [fontos hogy előtte tájékozódj milyen driverek szükségesek, vagy ha van telepítő CD-d akkor azt használd] ezután fontos megfrissíteni a rendszert, majd egy vírusirtót rádobni és az általunk kedvelt programokat. Ilyen Vistát utánzó dolgokat meg sürgősen elfelejteni ....

    Hát így dióhéjban ennyi. Ha egyszer rendesen megvan csinálva, és nem mászkálunk különböző kártékony oldalakon, meg nem kattintgatunk jobbra-balra akkor simán kitart elég sokáig.

    Mielőtt belekezdenél azért tájékozódj részletesen innen-onnan, a videómegosztókon is van jó sok anyag ami szemlélteti ezt a műveletet.

    Például: Katt

    Egyszer lezongorázod akkor nem bonyolult, én még nagyon régen egy tök öreg géppel szórakoztam, hú de rég volt akkor tanultam meg ezt is. Most már azért elég sokan vágják a témát nem egy bonyolult folyamat.

    [ Szerkesztve ]

    No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.

Aktív témák