Hirdetés

Aktív témák

  • hekkerman

    tag

    válasz mezis #16119 üzenetére

    Nincs égett szag, és igen, egész nap csinálja, most is. És nem csak a gép tápja csinálja,
    Szóval ez egy nagy rejtély lesz számomra. Arra gondoltam, hogy a dobozokban a kötéseket átnézem, nem oxidálódott-e el pár vezeték, de azt írták/tad feljebb, hogy rövidzár nem okozhat ilyesmit. Maximum még az jutott eszembe, hogy nem halad elég áram át a kábelen, és ezért zizeghet a cucc, mert találkoztam már ilyennel egy mikrónál. Gyenge minőségű kábellal ment az áram oda, és a mikró elég szenvedősen ment, nagy zúgó hanggal. Csak azt nem értem, hogy itt az egész lakásban ez hallható. Szóval gondolom nem hasonlíthat a kettő egymásra.
    És a hangra, ez a tápegységből jön, amit itt ülve a ventillátorok zúgása mellett is tisztán hallok. Két terra fontos adat van a gépen, remélem nem lesz gond, bár egész nap ment.

    Közben leírnám, hogy van egy philips hajszárítónk, ami 1400w-os. Azt olvastam, hogy egy nagy fogyasztót kapcsoljak be ugyanarról a konnektorról. Ezt a földhuroknál olvastam, de gondoltam kipróbálom. És az 1400w-os szárító ezret vett fel a konnektorból. Most ez az általános, hogy a kínai cuccok gagyik? (mármint ezt tudtam, csak meglepő volt látni is, hogy nem azt kapjuk ami rá van írva)

Aktív témák