Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
dehogy bántom a postást csak azt mondom, hogy egyre logikátlanabb a rendszer, amiben dolgozni kell nekik... pl ez, hogy felveszi biciklivel a sok cuccot a városközpontban, elhordja 3km-re, majd oda viszi vissza az át nem vett küldeményeket? ennek mi értelme van? miért nem teheti le visszafelé 1km-re a helyi kispostán, ahol a paraszt már aznap átveheti? ez totál hülyeség szerintem... főleg, hogy jól működött ez a rendszer, kényelmesebb volt mindenkinek...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Cs1csó
félisten
Kérdezd meg őket vagy olvasd át a szerződést elvileg kell benne lenni valami dátum utalásnak. Hiszen pl. május elseje már egyértelműen olyan időpont amikor már nyári guminak kellene fenn lenni de simán lehet pl olyan éjszaka amikor 5 fok Celsius alatt is lehet a hőmérséklet.
-
coco2
őstag
Ami nem gyári géppel gyártott csati, hanem kézzel van egybenyomva, az már megint a barkácsolt cucc lesz, ami ugyan úgy jön szét, mint a mostani Valami normális kellene, amire aztán nem kell odafigyelni, ha húzom a szekrényt, kábelek kicsit szétfeszülnek, és társai.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
inf3rno
nagyúr
Szerintem azért, mert követi az összes kocsit, aztán abból szedi a dugó információkat, azt viszont nem kalkulálja bele, hogy minden sáv váltás, kanyarodás, stb. egy csomó plusz energiába, figyelembe, stb. kerül. Úgyhogy ha 1 másodperccel gyorsabb az út úgy, hogy hozzáad még 10 kanyart, akkor lazán megcsinálja neked. Van nekem valami offline navigációs kütyüm itthon. Azt hiszem beszerelem a kocsiba, és ezentúl azt használom a google helyett. Az nem próbál túl okos lenni, hanem azt csinálja, amire szükségem van.
Buliban hasznos! =]
-
Ice&Lime
veterán
Mintha régebben valaki azt írta volna, hogy azt a kis piros/kék pöcköt kell leszedni és utána kicsavarni belül egy csavart és aztán valami...
Amit te írsz, ha így lenne, akkor az elég gagyi megoldás lenne, ha pattintós a csapszár. Biztos, hogy nincs valahogy rögzítve még?
Bocs nem azért írom, csak ha amit te mondasz, akkor ha mégsem úgy van, akkor lehet hogy tropa lesz a csap, mire leszedem és vehetek másikat. -
philoxenia
MODERÁTOR
Ez a saját elszámolás, cégeknél ez másképp megy:[link] a 15HUF fölött adott rész már rendesen adó és TB köteles, azaz a kétharmada marad meg. Ez pl. a MÁV-nál jelenleg a Koll. Szer. szerint 15 HUF, amiből marad 10 HUF, azaz összesen 25 HUF/km, ami 100km-re 2500 HUF, ami kb. 3l piaci benzin... A Bora amivel 7.5-öt eszik nagyjából, ami 3600 HUF jelenleg, piaci áron meg kb. 6000 HUF lenne....
Nem politika, de a 480 HUF-ból mennyi is az adó? -
Samus
addikt
Akkor nem a szén-monoxid érzékelők eladása ugrik meg? Abból is kell vennem még egyet (valószínűleg én vagyok az egyetlen, aki gáz főzőlap és kondenzációs kazán mellé is rak), de azt kapni (mondjuk abból is csak a sima XC100 van, bár a másik két variáció teljesen értelmetlen).
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
-
I02S3F
addikt
Van jogász topic
-
MrSealRD
veterán
Tehát volt egy olyan szelete a napnak, amikor működött... majd több óra amikor egy kupac guanóval ért fel... Blama... nem kicsit...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MaxxDamage
félisten
Érdemes megcsinálni online?
4 főre 40-50 perc?◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
coco2
őstag
D-vitamint nem lehet szedni. D-vitamin előanyagot lehet szedni. A D-vitamin csak képződni tud. Az a szoli egyik előnye - nem csak a lebarnulás. Szóval elgondolkodtam rajta, hogy valakinek eszébe jutott-e már a probléma, hogy természetes napfényhez hasonlóbb spektrumú világító testeket / villanykörtéket gyártson, hogy szoli nélkül is legyen legalább valamicske napfény a sötét téli napokon. Ennyi a "miért".
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest