Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Igen, persze, behatároltam a hibát. Minden eszköz minden porton minden tv-vel okés, csak az az egy kábel makkant meg délutánra.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Az megtörtént, csak furcsállottam a dolgot, mert olyan már volt, hogy megszakadt egy kábel, eltört egy csati, akármi, de hogy reggel kikapcsolom, délutánmeg be, é sközte álló helyben elromlik az nálam a parajelenség kategória.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
MaxxDamage
félisten
erről volna szó pontosan
/akkor íratok ki egy újat és frankón megcsináltatom!/L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
nagyúr
Valami olyasmi volt az írás, hogy ha megiszol egyszerre (húzóra) fél liter vodkát, akkor kevésbé rúgsz be, mintha meginnál 2 perc alatt 10 felest. Alkoholban nyilván ugyanannyi a kettő, de mivel a 10 felessel több levegőt nyelsz, ezért jobban hat. Vagy valami hasonló volt az elmélet.
Fél lityi pálesszel én még szerintem simán hazamegyek. Mondjuk én nehéz vagyok.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
MaxxDamage
félisten
& Melack: Itt a külön takarito ceg sem tud mit csinalni. nagy multi cegrol van szo (bocsi az ekezetekert)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
EmberXY
veterán
Ezt nem tudom, de korábban idézte, hogy vannak aljzatok a repülőkön, gondolom, oka van, hogy beszerelték őket.
Arra én is kíváncsi lennék, mennyire vizsgálják át az ilyen holmikat, vagy hogy mennyire lehet ártalmas egy notebook, lehet-e egyáltalán ártani vele a gépnek, stb... (azt leszámítva, hogy pl. 5 kiló tnt van belepakolva ).Up the Irons!
-
törölt tag
Illetve amit a szaunakályha beüzemelője kér.
Nem sok szaunának kellett eddig kábeleznem, de szinte minden beüzemelő mást akart.
Azért nem is reagáltam érdemben. Hátha a másikban több tapasztalat van.
Pl: 3fázisú kályha, falban 5*4MCu, főkapcsoló a szauna helyiségben, és csak a kályhának, a szauna világítás nincs rajta, főkapcsolótól 5*6 szilikonkábel a hőterhelés miatt. Másik esetben a főkapcsolónak tiltania kellett a szauna világítást is, harmadik esetben a főkapcsoló előtti Cu, és utáni kábelkeresztmetszet egyezett. A szaunabeüzemelőkön max csak úthengerrel lehet elmenni. -
nagyúr
Hajótársaságoknál nem dolgoztam, de a légitársaságoknál ez szerepel jellemzően a pilóták szerződésében. A biztosítási önrésznél persze nem Casco-szintű arányt kell elképzelni, de egy kisebb trailstrike, egy szárnyvég-törés is okozhat a vétkes (vizsgálat alapján bizonyítottan) pilótának sok milliós kártérítési kötelezettséget.
-
nagyúr
Legutóbbi ilyen eset 240 millió forintos kár volt, a 2%-os önrészt a vétkes pilóta béréből vonták le 5 hónapra elosztva.
Mondjuk hasraszállni önhibából nem nagyon szoktak.
[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
Kérni lehet a bevizsgálást, de ha nincs probléma az órával akkor nekem kell kifizetni. Viszont nekem van egy egy Actaris ACE1000-es digitális fogy.mérőm (nem tudom hogy került hozzám, de van ), avval szeretnék majd mérni + A és V mérővel. És pont azt szeretném bizonyítani (a szolgáltató felé) hogy szutyok az éjszaki órám. Még jó hogy ugyan olyan a nappali és az éjszakai is, így könnyebb dolgom van, mert csak egy értékű f/p-cel kell számolni. A vizet minden esetben csapvíz hőmérsékletről fűti a bojler (ezt is lemérem), a bojler adatai meg ismertek. Szóval csak matekolnom kellene, de ugye egy ilyen mérés nem 1 perc.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
törölt tag
Nem. A szolgáltató semmit nem fogad el.
Kimennek az emberei a hitelesített cuccukkal, és mérnek.
Viszont mivel ma már nem csak folyamatos 8 órára adnak villanyt, hanem szinte bármikor be lehet adni min 2 órára így a hatásfok nem olyan mintha folyamatos kapcsolóórás éjszakai villanyon lenne a bojler...[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
Itt semmi se off, sőt, az ilyen kérdés kifejezetten ajánlott.
Szerintem nem csak az első unokatestvéreit értette, lehet másod-, harmad-, stb, stb unokatestvére is, ezekre is mind igaz, hogy unokatestvérek...
Vagyis nagyszülők testvéreinek unokái, stb, stb, ugyanúgy számítanak, így valóban lehet ilyen népes a lista, az se kizárt, hogy akár te is köztük vagy...Up the Irons!
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
törölt tag
Szerintem első- és másod is bele van számolva.
Nálunk apai ágon hatan voltak testvérek, onnan van 11 unokatestvérem, anyai ágon van 1. De ha az ő szüleik testvéreinek is vesszük az unokáit, akkor anyai nagyapámék 13-an voltak testvérek, olyan 30-40 gyerekkel, akiknek a gyermekei a másod unokatestvéreim (Jól tudom én ezt? ) anyai nagyanyámék 3-an, apai nagyanyámék 5-en, apai nagyapámék megint 6-an.... Ha összerázzuk, akkor nem olyan elrugaszkodott a 100 körüli szám.(#17755) Jorus : Vagy Bodrogi Gyula (SZCSP)
-
-
rii
nagyúr
akkor lesz érvényes az adásvételi, ha bevisszük az ügyvédnek, hogy én odaadtam a pénzt, az eladók meg átadták a telket ... nekem ezt mondta az ügyvéd
hogy a pénz átadásához és a bitrokbavételhet csak mi kellünk, meg két tanu, és ha aláírták a pénz átvételéről szóló papírt, akkor azt beviszem az ügyvédnek, és elindítja a füldhivatlai bejegyzést ....
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
egyikünk se találja a Birtokbaadási papírt (vaéaszegg én hagytam el a duplta-tripla költözködés közben)
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Graphics
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest