Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Varoz
addikt
Igazából mindig is Aida volt, csak amíg a Lavalys tulajdonolta, addig volt Everest!
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
hitvanyalak
senior tag
Attól,hogy a fél ország boltban/webshopban árulja a nem mindig,de legtöbbször gagyi terméket, még nem jelenti azt,hogy meg kell venni.
[ Szerkesztve ]
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Drágák....
Ahhoz képest pedig, ha komolyabb a tűz, úgyis cserés minden, a serpenyőt meg más módszerrel kell oltani, ha "kigyullad a rántotthús...." -
philoxenia
MODERÁTOR
Attól függ milyen tűz volt. Kiégett a lakásbelsőd, kinn voltak a tűzoltók is, elázott minden, akkor mindegy. Csak nem sérült meg senki. Kicsi tűznél nem a poroltóhoz kapnék lakásban sem. Kifejezetten elektromos tűznél talán, minden másnál a konzervatív módszerekkel kezdenék, víz, elfojtás, elszigetelés...
Hivatalos ajánlás.
Árnál arra is gondolj, hogy időszakos vizsgálatra is szükség van...[link][ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
Ez ilyen 60cm körüli 4:3-as, annak idején jó volt, most 10 év után már nem egy nagy szám, mint általában az elektronika. [link] Már évekkel ezelőtt lepasszoltam bátyáméknak, de közben ők is vettek LCD-t, úgyhogy csak porosodott. Én sem hiszem, hogy el tudom adni, de megpróbálom. Működni működik, csak a távirányító ment szét. Szétszedtem, ránézésre leöntötték bátyámék valami lötyivel, ami a membrán alá is befolyt, aztán ott korrodálódott tőle a nyák az évek alatt. Fura, még nem láttam ilyet. Lepucoltam, amennyire tudtam, de teljesen halott. Ilyen utángyártottat tudnék venni hozzá: [link], vagy vaterán van még ennél is egy kicsivel olcsóbban.
Buliban hasznos! =]
-
Demokatona
tag
A villanyóra szekrényben a biztosíték tábla felett van bekötve onnan megy be egészen a sütőig.A biztosíték tábla ősszel lett át wagózva villanyszerelő által.1,5 mm-es réz vezetékkel van bekötve.
Privát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
EmberXY
veterán
A rumot édesítés nélkül is meg tudom inni, azzal nincs gond.
leslieke: A méznek tudtommal nagy a kalóriatartalma, közel azonos a kristálycukorral.
kovacsen222: Utánanézek a Süssinának is, még nem volt dolgom vele, de jól hangzik.
krizmo_: Az eritritől még nem is hallottam, de utánaolvasva tényleg jónak tűnik, a nyírfacukorban is kvázi sok a kalória.
philoxenia: Az a "bajom" a teákkal, hogy nekem a hagyományos teák ízlenek, mint pl az Earl Grey, és az valahogy
cukorédesítő nélkül nem az igazi. A különféle gyümölcsteákat nem annyira kedvelem, ezekben kb több az adalékanyag mint a tea.Köszönöm mindenkinek az ötleteket, szét fogok nézni a témában.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
-
EmberXY
veterán
Nem azonnal akarom lefogyni az 50-et, csak nagyjából a magasságomhoz az ideális testúly éppen ennyivel kevesebb.
Életmódváltás és mozgás mellett figyelek a bevitt kalóriára is, és legfőképpen arra, hogy havi 2-3 kilónál ne fogyjak többet, mert különben lógni fog a bőröm.
Ez egy hosszú folyamat lesz, nem divatdiéta. Persze idővel majd lehet, hogy változtatni kell a stratégián, ahogy csökken a súly és több lesz a mozgás, és majd ha meglesz a végeredmény, akkor megtartani azt. 32 évesen még talán jó esélyem van arra, hogy elkerüljem így a későbbi szívinfarktust/agyvérzést/cukorbetegséget, ami várna rám 5-10-15 év múlva, ha minden a régiben maradt volna.Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
+ inf3rno, C. s.
Köszönöm, igyekszem. Az étrendemen változtattam némiképp, eddig rettenetes mennyiségű szénhidrátot ettem, főleg lisztes dolgokat, meg ugyebár mindenféle cukrozott akármiket, üdítőket, stb, szóval a lehető legrosszabb étrenddel rendelkeztem, amit csak el lehet képzelni. Volt egy időszak, amikor fizikai munkás voltam, akkor ez nem látszott meg, de amióta irodai munkán vagyok, és az étrend nem változott, elkezdett meglátszani...
Rájöttem, hogy nem elég csak az étrendet változtatni, vagy csak a mozgást, mindkettőt kell, nálam ezt jelenti az életmódváltás, egy teljes szemléletváltást is. Majd kiderül, hogy mi lesz belőle, ha 2-3 év múlva 150 kiló leszek, akkor valamit rosszul csináltam.[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Tyúkól.... Zsákos anyaggal nem sz.nék, glettvassal felkenném és elhúznám. Simításról nem volt szó, gondolom nem lenne külön simítóvakolat. A lényeg, hogy pormentes legyen az aljzat és a laza részeket eltávolítsa. Első körben erős kefe, ecsettel lesöpörni, kicsit nedvesíteni. Gúzolással lehet próbálkozni, de vassal anélkül is fel lehet kenni a cuccost. Nyilván amúgy sem kel vastagon, nem is tudni mennyire egyenletes a fal, nyilván nem kell szintezni, nem csempe megy rá.
Ha így csinálod nem kell sok anyag egyszerre, ha nem elég veszel még egy-két zsákkal, folytatod, ahol abbahagytad. Eleve hajolva/féltérdre ereszkedve kell csinálni a belmagasság miatt... -
inf3rno
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest