- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rico83
tag
válasz wayteqxtab #9749 üzenetére
Azért mindent eltűrni sem szabad.Esetleg névtelenül fel lehetne jelenteni, ne adj isten véletlenül diktafon módban maradt a telefon, te pedig épp a közelben voltál...
Mivel a piros tablettákat is vényre adják már...így Neo-ra sem számíthatunk!
-
wayteqxtab
csendes tag
ez egy alapítványi iskola. itt meg lehet tenni hogy ha jön egy feljelentés az egész kollektíva röpül. egyszer volt itt egy érettségi (még nem voltam itt) ami után vki beszólt az igazgatónak hogy tán nem kéne kénye kedve szerint kamu eredményeket beirogatni az érettségi jegyzőkönyvbe, és az összes tanár A-Z-ig repült. csak kivárták míg lemegy az érettségi.
kicsi a világ az ember összefut olyanokkal is akik már dolgoztak itt.
de előre szóltak: higgyem el itt olyan dolgok vannak, hogy senki ember el se tudja képezlni ha nem a saját bőrén érzi. én is azt hittem, túloz.
nem túlzott. -
Rico83
tag
válasz wayteqxtab #9752 üzenetére
Hopp, így mindjárt más a leányzó fekvése...
Most már teljesen megértelek.Igaz, én nem vagyok tanár, de jártam ilyen alapítványi suliba.Teljesen más a rendszer mint "sima" iskolákban...Mivel a piros tablettákat is vényre adják már...így Neo-ra sem számíthatunk!
-
nagyúr
válasz wayteqxtab #9749 üzenetére
De ugye azért már elkezdtetek állást keresni? Ilyen körülmények között nem lehet tartósan dolgozni, létezni nap mint nap.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
rii
nagyúr
alkoholos filccel kézre firkálni kellőképp hülye dolog?
mérgező?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz FehérHolló #9757 üzenetére
hát azt semmiképp .-)
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
van ufo-s topik?
úgy érdekelne, hogyha tényleg vannak zfo-k, akkor mi a vihart csinálnak itt már 1000 éve, mit akaenak, mirt nincs cáfolhatalan bizonyíték, csak sejtések, a szkeptikusok és hívők csatája, és hogy .... hol a viharban van a bázisuk?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Tim82
félisten
-
Rico83
tag
Nem íííís, mert az 51-es körzetben vannak míílyen a föld alatt, közel a maghoz, ahol még meleg van és Zionnak nevezik bázisukat.
egyébként ufo.zug.huMivel a piros tablettákat is vényre adják már...így Neo-ra sem számíthatunk!
-
wayteqxtab
csendes tag
dehogynem lehet. a muszáj nagy úr.
amíg nincs más addig úgy kell felfogni mint egy börtönt.
valamiből élni kell máshova menni nincs így ki kell bírni. vagy belehalsz vagy kibírod ennyi.
a börtönben sem kérdezik bírod-e,
ha bírod bírod ha nem megdöglesz.De ugye azért már elkezdtetek állást keresni? Ilyen körülmények között nem lehet tartósan dolgozni, létezni
nap mint nap. -
Vakegérke
félisten
válasz wayteqxtab #9765 üzenetére
Lenne megoldás, bár drasztikus. Már ecsetelgettem. Ám válaszd (válasszátok) a megalázkodás útját, nem az én dolgom.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire be tudtok tojni egy nagyszájú embertől.Mondd, hol marad az önérzet, amikor valaki az anyukádat szidja?
Nem véletlenül töröltem azokat a hsz-eket. Ne buzdíts senkit önbíráskodásra, mert az törvényellenes.
[ Módosította: Qru ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
wayteqxtab
csendes tag
válasz Vakegérke #9767 üzenetére
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire be tudtok tojni egy nagyszájú embertől.
önérzet? az mi? van olyan?
ja tudom. az az, ami nekem is volt még pár éve.
amikor azt hittem friss diplomásként enyém a világ.
aztán rájöttem hogy örülhetek ha bárhol is szóba állnak velem.és mióta (munka mellett) még állást is keresek, arra is rájöttem, hogy diplomával még WC-t pucolni se kellek sehova. legalábbis ezzel (bölcsész tanári diploma)
az önérzetem is ott van ahol a diplomám. a fiók mélyén rohad.Mondd, hol marad az önérzet, amikor valaki az anyukádat szidja?
-
Vakegérke
félisten
válasz wayteqxtab #9768 üzenetére
Nehéz elhinnem, hogy az egész tanári kar be van tojva a diritől. Hááát, ti tudjátok.
Elnézést kérek a korábbi uszításokért, elragadtattam magam.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Rivaul
addikt
Tudtok BP-n olyan lovardát ahol felnőtt, gyerek (koplett család) is tud lovagolni? Szeretnénk elmenni egy ilyen helyre de vagy csak iskolákat találok vagy olyat ahol edzett lovasoknak kínálnak programot.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Tim82
félisten
Hm? (Nem ismerem őket, csak gyors Gugli-keresés eredménye.)
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Rivaul
addikt
Köszönöm mindenkinek. Elmentünk Budaörs fele bobozni s akkor vettem észre őket. Fél óra lovaglás 2k-volt de megoszthattuk a 2 gyerek között ami korrekt volt. Türelmesek s szívélyes lószerető lovarda. Bátran ajánlom.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz concret_hp #9775 üzenetére
Én a haza vezetést, remegő lábbal s zsibbadó nemességgel
-
Katumoto712
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Német Win 8 om van és nem akarja a magyar nyelvet feltenni.
Letölteni letölti utána telepítési hibaüzenetet kapok.
Úgy csinálok mindent ahogy kell.
Van valami alternatív telepítési mód?Kérlek segítsetek,mert a falra mászok a német nyelvtől. -
Rivaul
addikt
válasz Katumoto712 #9777 üzenetére
Ez szakmai kérdés inkább. ITT tedd fel. Biztosan segítenek.
-
Katumoto712
tag
Köszönöm
-
Bjørgersson
félisten
válasz Katumoto712 #9779 üzenetére
Jobb lenne, ha egyből a hibaüzenettel írnál oda.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Met
nagyúr
Nem tudjátok hogy ha a bank küld végrehajtókat akkor melyik címre mennek, az állandóra vagy ha van ideiglenes akkor arra is?
A lényeg a lakásunkba (ami üres, nem lakott, felújítás alatt áll, néhány ikeas konyhabútor van benne még dobozban) van egy ideiglenesen bejelentett személy akinek van valami tartozása bank felé és előbb utóbb végrehajtásra kerül a sor."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
-
Astrasattila
tag
Szervusztok!
Szeretnék tintát venni. A kérdésem az lenne, hogy mi alapján tudom megítélni, hogy nem hamisítványt árulnak? Van valami különös ismertetőjegy, domborulat, bármi? Konkrétan Ezt szeretném megvenni egy írószer boltban. De magamban sem bízok, nemhogy egy boltban. Nyilván neten megrendelhetném, de akkor többe van a leves, mint a hús.
-
Rivaul
addikt
válasz Astrasattila #9783 üzenetére
A linkelt kép alapján én ezt is hamisítványnak nézném annyira igénytelen, persze csak ha nagyon bele akarnék kötni. Sztem az írószer boltban ez a veszély nem fenyeget.
-
Astrasattila
tag
Csak ezt a gyártót ismerem igazából, aki olyan tollat/ tintát gyárt, ami szépen ír/fog (kinek melyik szimpatikus ) Van itthon egy tintás üveg, kb. 30 éves lehet, szintén Parker. Majdnem ugyanígy néz ki! Szóval kulcsínyre ezen a téren nem adnak sokat. Ha a boltban 700 Forint lesz egy üveggel, azért gyanakodni fogok.
-
Katumoto712
tag
Sziasztok.
Megint megpróbálkoztam frissíteni a win 8at 8.1 re ,de ugyanaz a problémám.
Megjelenik a kék képernyő a "power station driver failure" szöveggel,majd kiírja hogy nem sikerült a telepítés a hibaüzenet pedig : 0xC1900101 - 0x40017.
Kérlek segítsetek -
nagyúr
válasz Katumoto712 #9786 üzenetére
Ugyanazt a kérdést minek feltenni a Win8/8.1 topicban és itt is? Ha vki tudja a választ, az valszeg a hivatalos topicban lesz.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz Katumoto712 #9788 üzenetére
Zavarni nem zavar senkit, csak a szakmai topicban hamarabb kapsz választ szakmai kérdésre.
-
Rico83
tag
válasz Katumoto712 #9790 üzenetére
Ne frissíts, nem valószínű hogy jó lesz.Tiszta 8.1-et telepíts inkább.
Előtte azért még ezt kipróbálhatod....Mivel a piros tablettákat is vényre adják már...így Neo-ra sem számíthatunk!
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Tudtok az itthoni árgéphez hasonló külföldi oldalt ? Pl németet, britet, osztrákot?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
Bjørgersson
félisten
válasz kenwood3 #9792 üzenetére
Ott van az Árgép logója alatt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kenwood3
addikt
-
Rivaul
addikt
Sosenem voltam jó matekból. Egy 80cm hosszú, 40cm széles, 40cm magas akvárium hány literes lehet?
-
Bjørgersson
félisten
128 liter
-
Rivaul
addikt
válasz Bjørgersson #9796 üzenetére
Köszi!
-
EmberXY
veterán
válasz Bjørgersson #9796 üzenetére
Ha kekeckedni akarnék, azt mondanám: (128 liter) - (az üveg térfogata)...
Up the Irons!
-
Bjørgersson
félisten
válasz EmberXY #9798 üzenetére
Pedig nem lennél te Tibi..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Automata kávégépek
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest