- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! megtudjátok mondani,hogy ehhez a foglalathoz jó ez a kártya, amit rendeltem? A régi egy GIGABYTE GV-R455D3-512I Radeon HD 4550 512MB 64-Bit DDR3 PCI Express 2.0 x16 volt, de annak meghalt a dvi és vga bemenete, így kénytelen leszek kártyát cserélni. Köszönöm előre is a válaszokat!!!
Új kártya
[gf-gt640-1gb-128bit-ddr3-pci-e]Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Honnan lehet megallapitani, hogy az alaplap teljesen meghalt vagy csak a vga csatlakozoja? Most raktam bele az alaplapom pci csatujaba az uj vga kartyat, es nem jelenit meg kepet. A kartya jol mukodik mas gepen:S
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
off topic: ugye ez a 3 napos jotallas meg ervenyes? tehat a ma megvasarolt kartyamat holnap visszaviszem, akkor kotelezo visszafizetniuk az arat?
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Most hirtelen nem tudom melyik topikban tegyem fel a kérdést...
Van egy Fractal Design gépházam és az a probléma, hogy a windows 10 leállítása után még mindig megy a gépház, a proci meg a táp ventije, továbbá a ház bekapcs gomb körüli kék lámpa... a merevlemez tuti leállt, az ssd-t nem tudom, mert az ugye nem ad hangot... a bekapcs gomb hosszan nyomása sem segít, csak ha manuálisan kikapcsolom a tápot.... Tudja valaki, hogy mit kéne tennem? alaplaphiba? vagy gépház, vagy esetleg más?Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
Úgy néz ki menthetetlen a dolog, deszka lett az __as rock z77 pro m-4_(4 éves) lapomból... veszek új lapot.
Ehhez a konfighoz milyen lapot ajánlanátok?
_Intel i5 3550 3.30ghz LGA 1155
_2x kingmax ddr3 4gb ram
_EVGA GTX 750Ti OC 2Gb
_Cooler Master Silnet Pro Gold 600W
_Fractal Design R3 házElőre is köszönöm a segítségeteket!
A távoli jövőben lehet átköltözök kisebb házba, szóval jöhet mini-itx lap is.
Per aspera ad astra
-
architect26
aktív tag
-
architect26
aktív tag
mostani i5-ös LGA 1155-ös foglalat mehet 1151-es foglalatú alaplapba? sajnos nem értem ezt az LGA-s dolgot
Per aspera ad astra
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest