Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
Bios-ig sem jut el a dolog...
A wines bios flash végig ment gond nélkül... mikor befejezte kidobta ugye az ablakot, hogy minden rendben zajlott... illetve még adta az instrukciókat, hogy szedjem le az ME bizb@szt, CMOS reseteljek egyet és úgy kapcsoljam majd be a gépet... amikor ok-ztam leállította szakszerűen a gépet. Leszedtem az ME jumpert, cmos jumper 2-3, vissza 1-2... bekapcs, de mégse... képet nem produkált.
Leállítottam... újra reset... újra bekapcs semmi... ekkor jött hogy vga ki, elem ki, cmos 2-3, lehúztam mindent... ramot át raktam 2-es foglalatba... babráltam úgy 10-20percet (hanem 30-at - talán ettem egy szenyót is közben )... és itt már nehezen is akart indulni. Tápot rákötöttem... nyomkodtam a power gombot, de semmi életjelet nem akart adni... egyből a tápra gondoltam... másik táp pont kéznél... Delta 300W asszem... ráköt, semmi...
Ez még folytatódott 25fél variációban... az első postom-ig a hiba kapcsán... kb akkor adtam fel.
Remélem teljesen meghalt a lap, mert másikat szeretnék.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
Werkly - Proci és vga függő a dolog... illetve hogy milyen hűtés van rajta. Nálam proci 40fok, vga 55fok körül mozgott 2óra Mw3 után.
Isee - CPU V-t bios-ban jól jelezte, csak op rendszer alatt adta azt a 2,220V-ot.
Illetve nem ez volt az első bios update. Megvettem és rá 2napra adták ki a hozzá való UEFI biost... azt rátoltam, azzal még ment.Vagy saját raktárból hozzám vágnak egy másik lapot.
Én lennék a legboldogabb, ha tényleg 2hét alatt letudnánk a dolgot. Egyébként ők vállalták... szerződés szegés ha csúsznak... beperelem az egész céget.[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
chosa921
tag
Nekem az a bajom az északi-híd ventijével, hogy bár nem tudom milyen irányba fúj de ha előre ha hátra szerintem egyik sem kedvező , ha hátra akkor a grafikus kártyát fűti ami valljuk be nem jó dolog ha meg előre akkor a procira fújja ami megint csak nem jó , így ha én gyári hűtős procit rakok fel lehet bibim lesz vele.
Üdv.:Peti
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás