- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltx11
junior tag
Fedélzeti dashcam volt?
Milyen tipus ?Üdv. 1 szintén motoros😉
-
paolinho
őstag
Ha esetleg volna valakinek Toyota Auris-a (2.gen), tudna nekem segíteni, hogy a Xiaomi hardwire set-et hová csatlakoztatta a biztosíték táblán? És lévén ezt a motortérben találni, hol ajánlott kivinni a kábelt?
Köszi előre is! -
Zsoltx11
junior tag
sikeresen megrendeltem az ajánlott eladótól a a800 t és a hátsó kam. is.
annyi furcsaság van ,hogy a váró szállításra a china-ból jövő hátsóra is 9 nap x óra szállítást írtak..a Sandisk high endurance 128 kártyát meg tudom venni aliról is esetlegesen ?árban szinte ugyan ott van mint STi -n
ja az A800 kicsit drágább lett 109,9 dodó lett.
Köszi
-
tboldi
nagyúr
válasz paolinho #19909 üzenetére
Szokott lenni itt is, ott is. A motortérben a fontosabb dolgoké (pl. a gyújtásé, befecskendezésé), a műszerfalnál meg a kiegészítő cuccoké (rádió, ablakemelő, stb.).
szerk.: Yep, van az utastérben is.
[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
válasz tboldi #19914 üzenetére
Igazad van, valóban ott van, de ezek jóval kisebb biztosítékok, mint a normál méretűek a motortérben.
A fehér biztosíték takaró,
és a biztosítékok.
A kérdés már csak az, hogy befér-e mellé ESZERINT az útmutató szerint a hardwire set vezetéke.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz paolinho #19915 üzenetére
Így biztos, hogy nem kötném be.
Sokkal inkább egy ilyennel, elegánsabb és biztonságosabb. [kép]
Ez elfér biztosan, mert a többi fölé "kanyarodik", esetleg csak a tábla fedelét nem fogod tudni visszatenni.És a földelésnél is tennék a vezeték végére egy megfelelő átmérőjű szemes sarut, nem csak odacsíptetném.
[ Szerkesztve ]
-
porker
tag
Sziasztok!
Egy "apróság": nekem minden csomagom vámra fut az utóbbi hetekben. 6000 Ft értékű akármiről 3800 Ft-ért nyilatkozhattam, hogy értéke a vámérték alatt van... ? -
-Bandi-
tag
El se hiszem, Banggoodról szeptember 1-én megrendelt 70mai Pro a mai napon megérkezett( GPS modul már régebben Ali-ról, amúgy későn vettem észre de a xiaomi.hu-n csak 4500ft, olcsóbb, mint aliról, igaz rájön a szállítás, na de 2 nap alatt megérkezik és garancia is van rá )... nehéz szülés volt. Nem tudom mikor szereljük be barátom autójába de kíváncsi leszek az A800hoz képest milyet tud( már ha megjön ) , vagy akár az A129hez. Neki egy ezer éves Yi van, sanszonsan lesz lényegbeli különbség
[kép]
Nem is tudom az A800 most hol lehetne. Van aki még várja onnan?Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
-Bandi-
tag
válasz dethroner #19922 üzenetére
Kitartó vagy
Sajnos ahogy néztem most felemelték az árakat 2-3ezer ft-al Alin is, igaz vmi csuda Sale napok vannak, lehet visszamegy majd a kuponokkal egyűtt, most csak etetik a népet.
Nekem már itt van 9km-re a depoban, remélem ma akkor meg is jön. Hátsó kamera amit szept. 11 rendeltem ugyanettől a cégtől de csájná szállítással kb 55km-re, szóval remélem ideér mindkettő és be is szerelem maMivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
Peter.70
addikt
A 10.07-én Aliról rendelt 70mai A800 kb 1/2 órája a kezemben van
-
Zsoltx11
junior tag
Remélem az enyém is megjön kb. 5 nap múlva😁 szintén spanyol rak. és igen 3000Huf-al drágábban .
-
-Bandi-
tag
válasz Peter.70 #19924 üzenetére
Nekem is itt van, GLS-es futárt megdicsértem, mivel spanyolék úgy tűntették fel a telszámot a csomagra, hogy: 30telefonszámom, 36 , ezért nem tudta értelmezni és nem hívott, rákerestem délben a csomagszámra ott láttam sikertelen kézbesítés reggel fél10kor, telefon gls-nek, ők kiadták a futár számát, felhív... és így visszafele behozta :/
Postás meg nem a kapucsengőt nyomta be( ami a levélnyílás felett van ), inkább cetlit adott hogy nem tudta átadni (a hátsó kamerát), így azért is rohangálás...
Azt nézem lesz mit kötögetni. Hátsó kamera ahogy nézem kábellel együtt van, nem úgy, mint az A129nél, hogy be kell dugni a foglalatba.
[kép]
[kép]Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
dethroner
veterán
válasz -Bandi- #19923 üzenetére
Nem kitartó vagyok, csupán konok Banggood 34-ért igérte a két kamerát, eu szállítással. Ali drágább lenne. És ha jól nézem csak kínából lehet hátsó kamerát venni, akkor meg tökmindegy lenne ha az elsőt is onnan venném, ha meg egyben van, akkor ha pechem van, még meg is fogja a vám. Remélem egyszer lesz valami belőle, tekintve hogy a 128 gigás kártya már itt figyel hetek óta, és ma megjött a HW kitt is, persze hogy aliról, mert szétszivat a rohadt banggood
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
sambenez
Topikgazda
-
Ciccuka
veterán
Az az érdekes, hogy még mindig 1.0.9-es firmware van a Xiaomi app-ban, a 70mai Pro-hoz.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
dethroner
veterán
válasz sambenez #19933 üzenetére
Mikorra ígéri? Hát szeptember 19 előttre
Viccen kívül, akkor hogy lesz a legolcsóbb az alis dolog? Én 119.59 dollárért látom a két kamerás szettet. Lehet ezt olcsóbbá tenni?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-Bandi-
tag
válasz dethroner #19930 üzenetére
Ja, végül is... én 1200ft-ért tuti nem lennék " konok ", bár nekem szerencsém volt, mert még akkor rendeltem Aliról amikor sambenez, így olcsóbb is lett a végeredmény, mivel Banggoodról ezzel a kuponnal rendeltem, és úgy a végeredményben 35.636ft lett a hátsó kamerával, nem 34.
Jelenleg nekem 28.748 ft-ot mutat szállítással Spanyolból megrendelve az A800ra, és ugyanonnan 6.535öt a hátsóra( össz 35.283 Ft ).
Valamint van még most valami olyan akció, hogy naponta egyszer kb 4.600ft feletti rendeléskor lehet 0 coin-ért venni 630 ft értékű kupont is, nem tudom ezt is el lehetne talán sütni pl első kamerához... vagy ha másnap rendeled lehet a hátsóhoz is benyeli? Azt most nem tudom, én már ellőttem más termékre ezt, így nem látom a kosárban, következőt meg holnapra kaptam csak. De persze az is lehet semelyikhez nem nyeli, meg kell nézni.Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
Paci27
csendes tag
Jó neked! Nálam hiába írták, hogy van készleten úgy tűnik kifutottak belőle, mert még mindig 5 napot írnak a feldolgozásra.
-
Zsoltx11
junior tag
Ránéztem már én is mi a helyzet.
Elméletileg azt írja az A 800 ra,hogy ma spanyol raktárból feladva..
De nekem még a kártya is úton meg a hátsó is,de az ráér utólag beszerelni.
Addig meg dobok bele egy kisebbet.
-
dethroner
veterán
Visszamondtam a banggood rendelést, alit választottam én is
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
bul07
nagyúr
Kezdjetek el gondolkozni a memória kártya betárazáson
(Meg más dolgokat is amiket rendszeresen vesztek)
Mert bekerült törvénybe hogy 2021 júl 1. után mindenre meg kel fizetni az áfát ami EU-n kívülről jönHamar elrepül ez a ~6hónap (ugye le kel vonni a júliusból a megérkezési időt is, simán jöhetnek a cuccok 2hónapra is mostanában, így hogy nagy eséllyel megérkezzen július előtt május elején meg kell rendelni)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz sambenez #19946 üzenetére
Biztos lesznek Kínai EU-s eladók, de szerintem masszív áremeléssel
Most is megvehető ugyan az a telefon tok EU-s eladótól csak nem 1.5$-ért mint a Kínainál, hanem 3-4$-ért
Példa
Sandisk Extreme
ebay ajánlott eladó US $10.99 (3400Ft) [link]
Szlovák cég 4604 HUF [link]SANDISK EXTREME PRO
ebay ajánlott eladó US $13.29 (4100Ft) [link]
Szlovák cég 6250 HUF [link]Na most ha erre az árra rájön az EU raktár költsége ami 4-5$ is lehet akkor már majd egálban van, és akkor a szállítási díj ellenében lesz rendes garancia
Én mindenképpen jelentős áremelkedésre számítok, és nem vigasztal hogy lesz garancia rajta
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-Bandi-
tag
No elkezdtem bekábelezni a hátsó kamerát igaz még felületesen, nem pattinthattam le a műanyagokat, csak sacc / kb hogy jó lesz e, nekem egy mk5 mondeo kombi van, és úgy néz ki megoldható alul elvezetve. Felül oldalt meg maradna is, csak ott van függönykégzsák, arra inkább nem vinném. Prius stb sztem kisebb ennél, csak viszonítási alapnak.
csomagtartó
anyósnál felvezetve alulról, még csak a gumikédereknél elhúzva ( Ahol a Viofo van a szélvédőn kb oda fog kerülni a 70mai is )
kábele, vastagabbik az A129éMivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
-
bul07
nagyúr
válasz zsamiatt #19949 üzenetére
Nézd meg egy telefon tokok, vagy üvegfóliát
Alin mondjuk 1.5$ ebay EU raktár szűrés és ott ugyan az 3-4€(sőt sok esetben plusz szállítás)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest