- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Copilot64
tag
Üdv Mindenkinek!
Segítségre van szükségem: az alany egy YI Daschcam, amit 2 hétig nem használtam, mert szabin voltam. Tegnap óta minden bekapcsoláskor a dátumbeállítással indul, és a delej megszűntekor azonnal leáll.
Kuka lett az akksi a nemhasználat miatt?
A garancia természetesen 3 hónapja lejárt! -
bul07
nagyúr
válasz tomazin #12895 üzenetére
Na teszt hogy mennyi ég
Azért ennél jobb minőséget vártamVideókat feltöltöttem de nyersbe is elérhetők, valamiért nagyon sok a hang, ha jól emlékszek úgy állítottam hogy legkevesebb hang legyen, ez így nem jó állítok rajta még vagy leragasztom a mikrofont, valamennyi hang csak kellene
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz tomazin #12903 üzenetére
És szerinted melyik legyen
Több ég , vagy több motorháztető?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
flymi
addikt
-
Ránézésre ugyanez a Concorde, amiből 3-at vittem vissza garanciába, utána inkább visszaadták a pénzem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az Overmax 6.1 nem rossz, sok buszos is használja, ha magyar garis, akkor 1 éven belül ha bármi baja van: akksi rossz, púpos, nem kapcsol be, szétnyomja a keretet, megnyomja az alaplapot, akkor akksit és alaplapot is vígan cserél a szerviz (ott dolgoztam, ismerem a metódust ). A képe nem rossz, sokan szeretik.
A másik kérdésre is ezzel megadtam a választ: akksis, nem kondis, de pici a benne lévő akku, csak arra van, hogy a gyári beállításokat ne felejtse el, és ha baleset van és elmegy a táp, még vegyen pár másodpercet és lementse a kártyára. Ha kérdésed van segítek szívesen illetve lehet a szervizt is keresni, a szerelő kollégák segítőkészek ilyen ügyben.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
flymi
addikt
válasz Tsebacsi #12913 üzenetére
Köszönöm.
Van olyan ami esetleg nem akksis és idehaza is lehet kapni?
Ha nincs, legvégső esetben ebayről is tudok rendelni... valamit. Viofo sem tűnik rossznak, miért nincs az ajânlottak közt? Xiaomik sem...[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
Értem. Kösz mindenkinek.
Még át kell rágnom magam alaposan ezen a témán azt hiszem.
Az h egyik-másik akksis vagy kondis általában fel szokták tüntetni a termék leírásokban? Bocs, telóról vagyok és csak ~15% adatkeret maradt./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Én most laptopon (nem fhd) megnéztem, nekem több ég jobban tetszik. Nem is látok zsizsikeket se. Ez az út gyakorlatilag bármelyik békés megyei út lehetne... pont ilyen vagy rosszabb a Vésztő-Doboz-Békés-Tarhos stb.
Majd teszek fel videót én is ha meglesz a memkártya.
Más: Összefűzni mivel szoktátok a felvételeket?Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
sambenez
Topikgazda
Nem tudom mi a bajod ezzel a felvétellel. Szerintem teljesen jó. Letöltöttem a kevesebb eges nyers felvételt és úgy néztem meg. Szerintem ennyi levél mellett ez egy nagyon jó felvétel. Azt tudni kell a dashcam nem akció kamera, így fix bitrate-el dolgozik. Ha sok az apró változó a képen akkor az a minőség rovására megy.
Akinek viofo van rakhatna fel egy hasonló felvételt. Kíváncsi lennék rá az mit tud 2x-es áron. -
tomazin
veterán
válasz Copilot64 #12918 üzenetére
<mekkelek okoskodik>
Megmérném, hogy normál feszt ad-e. (halott-e az akksi) 3v alatt nem jó, bár rá lehet próbálni bikázni, de óvatosan, mert a képen elég deformáltnak tűnik.
Ha igen akkor megnézném, hogy egy 18650-el úgy, hogy csak 2 ág van rákötve elindul-e
ha igen, akkor nem lesz rossz a 2pólusos (jó se, mert gondolom nem dísznek van a 3. kábel). ha nem, akkor gondolom a 3. kábel egy bms lehet vagy valami ami infót ad a kamerának az akksiról. ekkor meg lehet azt próbálni, hogy veszel egy új lipot, arról leszeded a saját elektronikáját és ezt meg rárakod. (tesztelni tudok adni egy lipot ha megfordulsz bp-n)a szívás a fentiekben ott van, ha az akksinak az elektronikája hasalt el és csak azzal hajlandó elindulni.
</mekkelek okoskodik>[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
Urak! Egy barátom dual dashcam-et szeretne vásárolni.
A Mini 0906 mennyire ismert? Illetve mik a vélemények/tapasztalatok? Valamint tudna ajánlani valaki megbízható forrást? E-bay-en van, de nem tudom mennyire lehet esély a klónra.
A Mini mellett az Aukey dual-t néztük még.Üdv. V. Körte
-
Copilot64
tag
válasz tomazin #12924 üzenetére
Elvittem egy szervizbe, ahol próbáltak rámérni az akksira, de semmit nem tudtak mérni, tehát teljesen kuka. Azt mondták, hogy a 3. szál egy vezérlő lehet, hogy ha leállítom a tápot, akkor még annyi delejt adjon, hogy lementse a felvételt.
De csak tippeltek. Bár ők forgalmazzák itt Pécsen ezta kamerát, de azt mondták, hogy fel kell küldeni a Wayteq-hez. Beszéltem velük is, de semmilyen tartalék alkatrészük nincs. Így vettem egy újat. -
flymi
addikt
válasz AlyrArkhon #12926 üzenetére
Az pesten van gondolom...
-
bul07
nagyúr
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Felraktam a xiaomi-t, de valahogy nem vagyok elégedett a helyével.. a régit jobban balra és fentebb tudtam rakni.
Akinek esetleg van ilyen nagy bumszli a kocsiában, az tudna tippeket adni?köszönöm előre is!
kép:
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Csápájev
őstag
A118c hez nincs valakinek tartalék tartója, amit eladna? 😄
[ Szerkesztve ]
-
Csápájev
őstag
Szerintetek ez jó Viofo a118c hez? [link]
-
félisten
A képminőségtől függetlenül is fontos, hogy legalább a motorháztető eleje benne legyen a képmezőben. Ha ugyanis neaggyisten szükség lesz a felvételre, az fontos referenciapont az elemzésnél, nem is beszélve az olyan esetekről, amikor éppen csak a kocsi elejét érinti valamilyen gebasz.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
nagyúr
-
sambenez
Topikgazda
válasz tomazin #12946 üzenetére
Rossz. Meg sem nézik mi van ráírva. El tudod képzelni hogy azt a mennyiségű csomagot ami bejön egyesével olvasgatják? Átmegy a szkenneren aztán ha úgy ítéli meg aki ott ül, hogy érdemes megnézni akkor kiemelik.
Ez egy legenda, hogy ami rá van írva az alapján nézegetik.
Persze aki akar hihet benne. -
DIEGO15
őstag
-
flymi
addikt
Hmm most nézem, hogy van már Overmax 6.2 is, ami dupla kamerás! Megérhet vajon +4k pénzt az a pici 1280x720 felbontásra képes kamera a 6.1-hez képest? Ráadásul ezek ugye max 64gb-ig bővíthetőek, ahogy a legtöbb.
Navitelről esetleg valakinek vélemény, tapasztalat? DVR R600 és R800-al szemezek. Tényleg lehetséges, hogy akár maximum 256 GB-ig bővíthetőek?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest