- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
belaazallat
addikt
válasz
Osynho #48674 üzenetére
Maradna a gyári felállás, csak a fejegységet cserélném, mert korához mérten szépen szól, csak a vezető felől a műszerfalon lévő hangszóró rezonál kicsit de azt csak szigetelni kell.
Igen, működik a gyári és nem is akárhogyan. Ha tudná az USB-t, akkor nem is cserélném.
CD tár kikötése mennyire bonyolult? Sajna kell a hely a csomagtartóban.
Köszi!
-
Raul_Duke
tag
válasz
Osynho #48623 üzenetére
Úgy teszteltem, hogy 2 számot konvertáltam flac-ből 320-as mp3-ba, majd feltettem az X3-ra külön külön könyvtárba. Párszor next track, aztán füleltem. Én pl. a magas frekvencia tartományon vettem észre hiányt az mp3-nál, haverom meg a mélyeken vett észre különbséget. Persze ez nem hivatalos teszt, de engem azért arról meggyőzött, hogy van különbség. Nem sok, de van. Ez a fejes kényszermegoldás volt, mert az előző már nem volt nálam, az új meg még nem volt nálam. Az is lehet, hogy érzékeny a fülem. De mindegy is, ezt mindenki döntse el maga. Aki nem hiszi, járjon utána!
Akkor ha jól értem lehet több fájlt egyszerre pendrive-ra wav-ba konvertálni? Mi ez a program?
-
PiciPeti
őstag
válasz
Osynho #48582 üzenetére
Subhoz én is szoktam használni, ott nem tűnik fel, mert nagyon szűk az a tartomány, amiben szól a sub. Viszont egy komponens szettnél elég "fülbetűnő" a dolog.
Ezt a kábeles szűrés dolgot azért nem úgy kell elképzelni, mintha egy subsonic filtert bekapcsolsz az erősítőn. Inkább mintha az EQ-ban 1-2Q-t elveszel egy viszonylag széles tartományban.
-
bbubby00
őstag
válasz
Osynho #48516 üzenetére
Köszi szépen! Holnap ha otthon van a hifis srác kifaggatom, h mikor tudja megcsinálni, addig pedig összekukázom a cuccokat.
És tényleg köszi az infókat! Lehet fillérbaszónak tart itt sok ember, de nekem a hangcucc sosem volt mérvadó a kocsiban, most is csak egy kis plusszt akarok kiszedni belőle. -
Osynho
addikt
válasz
Osynho #48516 üzenetére
Itt gáz a maciaudio, de volt Absolute subom, szerintem jó hangú, bár ezt a ládát nem ismerem. Az az erősítő ennyit bőven megér. De van JBL GTO 1260 Br, vagy pl Jl Audio 10W0-4. És még egy pár sub 10-12ezer Ft-ért.
-
Akos04
újonc
válasz
Osynho #48274 üzenetére
Azt értem nem is szeretnék többet, ezek a hangszórók nekem megfelelnek. Nekem nem ér meg annyit amennyiből össze lehet rakni egy jó cuccot, nekem más a hobby
Valami ilyesmi lejtőn indultam el én is pár éve mikor kitaláltam hogy elég lesz a simsonra a 4 felömlős henger gyári karbival meg kipufogóval. Egy év múlva saját készítésű hengerem volt ami egy ezressel tovább forgott mint az előző (3-mal tovább mint a gyári), dellorto karbi, tervezett rezó, váltó/kuplungcsere stb...
Egyébként ha nullára veszek mindent akkor kb nem is hallani a basszust, egyáltalán nincs túlsúlyban a mostani felállással. -
Akos04
újonc
válasz
Osynho #48270 üzenetére
Rá kell húznit úgy értem hogy a 7-ből 5-ösön van a mély és be van kapcsolva a "loudness" amivel megint több lesz a basszus.
Tisztán szólnak a hangszórók, annyit még értek hozzá hogy nem hallgatom úgy hogy torzítsanak, csak ahhoz hogy jól szóljon ilyen megoldásokhoz kell folyamodni.
Ez lehet hogy így normális csak nem vagyok otthon az ilyen dolgokban. -
simi811118
aktív tag
-
Dealer20
tag
válasz
Osynho #48152 üzenetére
A rendszer jelenleg átalakítás alatt van :
Pionner DEH 6400BT
Gladen M165 illetve sikerült vennem egy Alpine 3547-et de még nincs bekötve ezzel a szettet hajtani.
Hertz DCX 165 ez a gyári helyen.
Audison SRX1D Cordial RCA
SUB nincs ,korábban 2DB 30as DLD 122 Reflex ládában- helyette szeretnék másikat :Gladen Audio SQX 12 Extreme - ezzel szemezgetek ,szerintem maradok reflexnél kb 46-48 litetres ládában.
A fej cseréjén gondolkozom, 2 DIN esetleg 1DIN -ben. -
civicfan
tag
válasz
Osynho #48107 üzenetére
Azt jól gondolod hogy a sub nem elég fürge, mert késik. De ez az űrtartalom miatt van nem?
Az első szettet meg használtat vettem, de az egyik magas halk. Hangváltója az rendben van.
Fejet én Alpine 9886 néztem ki. Az erősítővel meg vagyok elégedve, ha vennék egy monót mit kezdjek a másik 2 csatornával? -
civicfan
tag
válasz
Osynho #48105 üzenetére
Üdv!
Zene terén inkább amit nem szoktam hallgatni rock, metál, tecno. Amit szivesebben pop, disco, trance, stb. na meg rádiót. Az autóm honda civic 2001-es sedan, teljesen hangszigetelve (padlo, csomagtartó,ajtók) bitulappal+K-Flex ST a padlón. Elsősorban futóműzaj csillapítása miatt csináltam meg korábban.
Erősítő Infinity 475A, sub is Infinity 1250w, de kisebb a ládában mint az előírt, mert az enyém csomagtartóba szabott jobb oldalon hosszirányban fut, és cak 25 L jött ki. Első szett clarion sru1720s, jó volna ha az egyik magas hangosabban szólna mint a másik. Fej Pioneer mvh-150ui, utoljára azt hagynám cserére.
Ja meg a nyomó nekem inkább szobai hangzásúnak tűnik, nem autóba. Első szettel nem passzol össze, ezért gondoltam hogy legyen egy széria a sub+hsz -
s4tch
veterán
válasz
Osynho #47762 üzenetére
Általánosságban nem igaz: az aptx-képes motyók nem szólnak rosszul.
(#47761) Warloo93: szóval ha jól értem, valahogy így képzeled el a jel útját:
- iPad
- valami bluetooth eszköz
- erősítő
- hangszórókAlapvetően nem lenne rossz az alapgondolat, de az iPad nem aptx kompatibilis. Még ez sem lenne alapvetően hatalmas probléma, ha be tudnál építeni az autóba egy bluetooth D/A konvertert az erősítő elé. Otthonra tucatszám léteznek ilyen cuccok, pl. itt van kettő találomra: [link] [link] Ezeknél viszont a tápellátás lesz a problémás, ugyanis jellemzően nem autós üzemhez találták ki őket. Ezen kívül max. 1 pár RCA van ezeken, aminél egy középkategóriás fej is többet tud. Az Alpine-on is 2 pár RCA bemenet van, ha jól tudom.
Én a helyedben átgondolnám a koncepciót. Vezetékes megoldással (valami hasonló módon, csak a DAC-ból az RCA rögtön az erősítő felé menne) stabilabb, jobb hangot kapnál. Vagy ha a hang nem számít, akkor vennék egy tetszőleges, USB-ről hajtható bluetooth DAC-ot, és adnék neki tápot szivargyújtóról. De szerintem nem fog jól szólni.
-
Lusu
aktív tag
válasz
Osynho #47628 üzenetére
Én 5 ajtósba csináltam kiemelő keretet. Amennyire emlékszem a gyári hangszóró kb 50mm magas, mögötte még kb 1,5-2cm(?) hely lehet. A hangszóró rács leszedhető ha leveszitek az ajtókárpitot, hátulról lefúrható műanyag szegecsekkel van feltéve. A 10-es lyukat valószínüleg mindenképp bővebbre kell vágni, hacsak nem csináltok olyan magas kiemelőt mint maga a hangszóró
Ja és lemez nincs, egy polifoam szerű lap van a kárpit alatt azt ki kell vágni a hangszóró mögött. Az ajtó belső része pedig egy alumínium váz, de majd meglátjátok ha szétszeditek -
-
Möhe
addikt
válasz
Osynho #47559 üzenetére
Amit kinéztem Hertz mille 165.3-at és hozzá a HCP4-et, akkor biamp bekötésnél nem lesz sovány az a 65w amit lead?
Illetve hogy jön ki annak előnye/hátránya a biamphoz képest mint ha hidalva lenne hajtva 170w-al?
Tudom hogy szajkózva van hogy felesleges nézni a wattokat,de azért engem érdekel a téma. -
czirok000
csendes tag
válasz
Osynho #47310 üzenetére
Igen rca osztóval van bekötve.
Pár sorral feljebb olvastam hogy az első szett GAIN-jét kb feles állásba vagy a köré kell csavarni.
Ez általános beállítás? Ilyen esetben az én szettem már küzd és alacsonyabb hangerőnél is torzít.
Valahol a negyed és a fél közötti állásban érzi fülre jól magát. ( inkább kicsit a negyedhez közelebb) -
simi811118
aktív tag
-
s4tch
veterán
válasz
Osynho #46603 üzenetére
A vezeték nélküli kommunikációt is meg lehet oldani, elvileg erre való ez a kiegészítő, ill. ez az app. Egyébként alap kivitelben is klasszak a szolgáltatások, pl. tud tolatókamerát kezelni, lehet rákötni külső monitort, stb. Ha egy ennyire mindentbele fej még jól is szól, az tényleg hab a tortán. Jövő hétvégén megyek beszereltetni, akkor minden kiderül.
-
s4tch
veterán
válasz
Osynho #46601 üzenetére
Sok nap nem volt az elmúlt pár napban, egyelőre nem találkoztam olyan viszonyokkal, hogy ne lehessen látni a kijelzőt. Érintésre elég érzékeny, körömmel is lehet kezelni. Pixeleket közelről látni, de olyan közel úgyse hajol az ember. GPS külső modullal van, illetve azt tervezem, hogy veszek egy HDMI-s telefont, ugyanis azokkal van app üzemmód, ami alkalmas navigációra is.
A hangja fogja eldönteni, hogy ez egy jó, vagy egy kiváló fej-e.
-
simi811118
aktív tag
válasz
Osynho #46556 üzenetére
De-de, az is belefér. Csak nem akartam bonyolítani. Ahhoz kisebb kábel is elég pl, így marad low cost
A Blau nem komolytalan (ezt nem csak én mondom), ekkora autóba sztem nagyobb csak akkor kell, ha kintre is zenélni akar az ember. És ami nem mellékes, nagyon kicsi helyet foglal. Külön erő, meg passzív láda több helyet rabol. Ezért gondoltam erre a megoldásra inkább.
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Osynho #46542 üzenetére
Igen, a garanciával nem lesz probléma. Ahol veszem, be is építik. Hallottam már ilyen autót is, tényleg odabaszós, de az Audi BOSE hifije is tetszett, meg egy 6-os Golf Dynaudioja is, de ezek számomra más galaxisban helyezkednek el.
Kalaptartó szigorúan vágatlanul, gyári állapotban, a hátsó ülések mellé, a kárpitban van hely hangszórónak és csipogónak, oda szánom. -
kigoi
senior tag
válasz
Osynho #46356 üzenetére
Az komoly,árukereső 24et ír minimum árnak már egy jó ideje.
Én ezt a szettet nem merem ajánlani főleg nem a media marktból ócón mert ha jól tudom hamisítják is a focalt valamint unokatesómék vettek ilyen szettet a mm-ből de azt mondja baromira nem volt központos a fáziskúp helye.
oké hogy ez még az olcsóbb focal a made in china gyártás de a ps165 vagy kit is az mégsem volt ilyen gond. -
Swiss_audio
tag
válasz
Osynho #46094 üzenetére
Erre a beépítőkeretre, hogy tudok rákeresni amivel lehetővé válik a 16-os hangszóró beépítése? És szükségem lenne Fejegységhez is beépítőkeretre, tudnál segíteni keresni? 97-es évjáratú E39.
Közben nézegettem fejeket. Pioneer Deh6300 SD 22ezer Ft-ért jó lehet nekem?
erősítő: audio system mx 75.4 lesz valószínűleg. (24ezer)
hangszóró: Gladen rs 165(33ezer újonnan), esetleg ennél jobbat ennyiért akár használtan is tudtok?
RCA kábel: cat6, ehhez milyen dugót ajánlotok?
hangszóró kábelnek pedig cordialt tervezek, hacsak nincs olcsóbban jobb és ajánlott.
Mélyláda: egyelőre majd bemegy az ezer éves reflex pioneer, meglátjuk majd mit produkál, ha nem tetszik akkor pedig próbálgatok más ládákat.
Mi a véleményetek erről az összeállításról? -
Borisz76
nagyúr
válasz
Osynho #46119 üzenetére
Jó reggelt...vége a melónak.
Osynho
Ha azon múlik akkor nézek másik RCA kábelt......bár szerintem jó.
Volt már pár a kezemben és nem a leggagyibbnak tűnik.
Eléggé vastag és nagyon jó minőségű rugalmas, hajlékony a borítása.
Igaz a csatlakozói nem aranyozottak.A tápkábelen ezt a feliratot találtam :
25.0 QMM OFC POWERFLEX MADE BY AIV / GERMANY 22807
A biztosíték a kábelen található kis házban : 60A 32V
Hossza kb 4.5 méterBazsee71
Mindenképpen ki akarom próbálni és jól megnyomkodom majd.
Bár én leginkább USB-ről fogok MP3-t hallgatni....mert a német sramlitól és a nyelvtől kiütésem van
Bár azért van itt is olyan rádió amin tűrhető zenék mennek.Egyébként még nem kérdeztétek, hogy milyen stílust is fogok hallgatni
De talán jobb is mert "mindenevő" vagyok.
Na jó azért Deathmetal és Trance nincs a palettán de ami a kettő között helyezkedik el és némi dallama is van az jöhet.
Amúgy az utolsó 2 hónapban szinte csak Ákos-t hallgattam...mert az új albuma nagyon bejött. -
Möhe
addikt
válasz
Osynho #46101 üzenetére
Nagyjából laikusként összedobtam egy elképzelést:
Első szett: DLS Reference PS4/PS4A+Pioneer GM-A3602
sub:Rockford Fosgate P1S4-12 vagy Pioneer TS-W311D4
Subot nem tudom mivel kellene meghajtani.
Eddig jutottam,nagyjából milyen ez az irány? -
Borisz76
nagyúr
válasz
Osynho #46117 üzenetére
Az lehet de nem akartam látatlanban olyat venni amiről nem voltam 100%-ig meggyőződve, hogy jó a 4-es Golfba. Ez meg tuti jó bele.
Esetleg mit kellene még beszereznem, hogy pikk-pakk menjen a szerelés...amit majd szervízben csináltatok.
Hangfalkábelem még nincs....gondolom a 10-12 éveset érdemes cserélni.
Jelkábel is kell még mert most csak 1 db 5 méteres sztereó van.
Mást esetleg vegyek még ?Mod :
A válaszokat majd reggel elolvasom.
Bocs de most mennem kell dolgozni.
Jó kis éjszakai meló.....de sokkal jobb mint a Mekiben volt -
Borisz76
nagyúr
válasz
Osynho #46115 üzenetére
1-ik hajtja majd a 4 db komponens szettet.
2-ik pedig a subot.
( Vagy veszek bele hangsugárzót....vagy használtan egy komlpett ládát.Hangsugárzókat nem akartam használtan venni...
Erre meg TI beszéltetek ráÉletem első autós zenei cucca lesz.
Nem akartam nagyon sokat beleölni de szerettem volna, hogy jobban szóljon mint a gyári.Egyébként pár hozzászólással korábban pont te linkeltél egy ilyen erősítőt ,használtan volt 40 euró.
Akkor 2 db-t nem sok a 70 euró...és még pár kábelt is kaptam mellé meg a dobozt is -
Swiss_audio
tag
válasz
Osynho #46094 üzenetére
USB, BT nem szükséges, elég ha mp3 lejátszót tudok csatlakoztatni, (Sandisk Sansa clip+, a név ne tévesszen meg senkit, minőségben magasan az ár kategóriája felett áll hangminőségben),CD írással nem szeretnék bajlódni.
Erősítőnek: Audio System mx 75.4-t nézegetek. Erről esetleg vélemény?
Zenei stílus főleg rock. Viszont becsúszik a rapp és néhány mai felkapott szám is. -
Möhe
addikt
válasz
Osynho #46096 üzenetére
A fizika nem volt kedvenc, ezért is vagyok tök süsü ebben (is).
Ősszel a kocsi szét lesz borítva (festés,lakatolás miatt) akkor már ezt is meg lehetne tenni egy kosszal piszokkal. Addig szeretném ezeket letisztázni, nagyjából összetenni,hogy mégis mik a lehetőségeim, meddig nem vagyok elszállva.Ami biztos, 13-as első szett, mert nem akarok faragni/faragtatni, aztán a későbbi pontatlan illesztések meg zörögnek,beázik,meg kutjafaxa. A fejegység,most már egyre biztosabb,hogy nem gyári (mert az 210 körül van ami szépen is szól,az említett szakboltosra hivatkozva,mert egy x5-ből hét után kiszedette a tulaj a 130-as utángyártottat) ,és ezért inkább "nagymárkás" lesz. A csomagtérbe,meg egy láda (nem tudom milyen lenne jó oda) MInimum 5 évig lesz nálam a kocsi,szóval nem SAL minőségben gondolkodom.
Hangszóróból újat gondoltam,de erősítőből sem néznék 1-2 évesnél öregebbet.
Rock/metal/oldscool rap lesz a menü. -
Möhe
addikt
válasz
Osynho #46070 üzenetére
A gondolat,hogy az első szettet 4ohm-ban, 1-1 csatorna hajt,a sub-ot pedig hidalva 2ohm-ban. Erre lettem volna kiváncsi. Amit néztem, pio sub az pl 2ohm-os.
Illetve az mit tesz,hogy dupla tekercses a sub?Voltam ma "szakbotban", és azt mondták,hogy a beépítése/cseréje a gyárival, egy erősítő+1párhangszóró+sub +kábelezés az kb40-50k (amiből 20 a szigetelés), reális ez egy e39-es BMW-nél?
szerk: Multimédiás/navis nagy kijelzős fejegységet (gyári 16:9-helyére) még mindig keresek 130k körül, aminek mindez az alapja lehetne, valaki tud ajánlani aki jártas ezekben a fejegységekben?
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Osynho #46012 üzenetére
Ma megjött a futár és meghozta a Audio System MX165-ös hangsugárzókat.
2 pár érkezett...azaz 4 db.
Ezért nézegetek 5 csatornás erősítőket mert akkor az 5. csatorna hajtaná a mélyet.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Osynho #45970 üzenetére
Igazság szerint nem terveztem erősítő és subláda beszerelését de többen is ajánlottátok, hogy érdemes erősítőről hajtani az érkező szettet mert szebben szól.
De ha már erősítőt is teszek be akkor érdemes egy subot is mellélökni.Próbaképpen gondoltam, hogy használtan nézek valamit.
-
opeter70
senior tag
válasz
Osynho #45953 üzenetére
"nehezen viselem, ha szét van borítva az autó, meg a szerelőnél áll..."
Ezzel én is így vagyok, bár én mindent magam csinálok.
A haverok már így is rajtam röhögnek, mert szerintük több időt tölt szerelés alatt a hifim, mint amennyit hallgatom.
Sajnos valamennyire igazuk van. Már nekem is tele van a hócipőm, de nagyon.
Most éppen sikerült végre légmentesen leszigetelni az ajtókat (amivel hónapokig nem boldogultam), ráment 2 komplett hétvégém + szanaszéjjel vágtam a kezem és csak most derült ki, hogy nem is kaptam meg a várt eredményt tőle hangzásban. A kick tartományom (bár némileg javult) még így szigetelve is eléggé karcsú és kopogós...
Sokkal nagyobb javulást vártam tőle.
Na itt volt az a pillanat, amikor majdnem felgyújtottam az egészet a g...be.Sajnos tudomásul kell venni, hogy vannak bizonyos típusok, amelyeknek egyszerűen szar kostrukciójú az ajtajuk, így ha megfeszülsz, akkor sem éred el a kívánt erdményt, még ha egy rakás pénzt és munkaórát teszel is bele.
Bezzeg a 3-as illetve a 4-es Golfom ajtaja szigetelés nélkül is jobban szólt, mint ez a bádoghangú szemétláda teljesen kiszigetelve. -
opeter70
senior tag
válasz
Osynho #45931 üzenetére
Nem irigyellek, nem lesz egyszerű dolgod vele.
De most már legalább tudom, hogy milyen autót nem szabad venni, ha nem akarom a fél életemet rááldozni a hifi beépítésre.Káröröm nélkül, de azért egy kis jóérzéssel tölt el, hogy nem vagyok egyedül azzal a szopással, hogy gyárilag a kárpitba volt építve a hangszóró. Persze a Thalia nem egy kategória a BMW-vel, de kb 3 hetem ráment, mire megoldottam, valahogy. Ráadásul ott még a 13-as hangszóró helyet is át kellett alakítanom 16-osra.
De sajnos én a kárpitot sehogy sem tudtam kihagyni a játékból. Kénytelen voltam, mert a kárpit rögzítési pontja egyben a hangszóró rögzítése is. Így nálam továbbra is a kárpitba megy a hangszóró, de egyben az ajtóhoz is van rögzítve. Azt volt nehéz megoldanom, hogy ne "szóljon be" a kárpit alá, csak az ajtóba.
Mondjuk nálam legalább volt lyuk a hangszóró mögött.Úgy látom, kénytelen leszel kivágni mögötte a lemezt, akár gyengíti az ajtót, akár nem. Különben nem lesz "zene".
Szerintem jó az ötlet, amit linkeltél, hogy egy egyedi kiemelőgyűrűt gyártasz hozzá, de közte a rést ne Hanno-val szigeteld, hanem üvegszál + műgyantával. Csak úgy lesz tökéletes. Persze aztán arra még mehet Hanno is csillapítás gyanánt, de az önmagában nem lesz elég a gyűrú és az ajtó közötti rés tömítésére.Gyönyörű az a beépítés, amit a facebookon linkeltek neked, de az irgalmatlan munka és irgalmatlan pénz...
-
Stehe
aktív tag
válasz
Osynho #45860 üzenetére
Köszi a választ!
Igen, az ajtó teljesen szigetelve van, szerda óta még az ajtókárpit belső fele is!
Erősítővel is gondban vagyok, ott nézegetem folyamatosan a kínálatot...Egyik kollágának van egy mélyládája, de az jegelve van. Méretre pont jó, befér a csomagtartóba az autós ládám mellé.
Viszont ha eladja, akkor nézelődnöm kell, hogy megtaláljam a megfelelőt. Úgy érzem nem lesz egy gyorsa döntés!
-
Stehe
aktív tag
válasz
Osynho #45857 üzenetére
Eddig úgy gondoltam, hogy nincs szükségem mélynyomóra, de ez az álláspontom változott...
Kis helyigény alatt nem tudok konkrét méretet mondani, 20-30cs szélesség, 30-40 mélység amire gondoltam kb... Az a lényeg, hogy ne foglalja el a fél csomagtartót.
Jelenleg egy Hollywood Excursion DX6 szett van az autóban ALPINE MRP-F306 erősítővel, Pioneer
DEH-2320UB fejegységgel... -
thommey78
újonc
válasz
Osynho #45602 üzenetére
Szia!
Megnéztem, és tényleg nagyon jó cucc, tetszik hogy a régebbi high-end Pio cuccok kinézetét hordozza. A többieknek is köszönöm a válaszokat, ezek szerint egyikkel sem járok rosszul.
Egy közepes szintű rendszert szeretnék összerakni. Ami most fix hogy van egy csúcs Impact 13-as szettem, és egy Helix HXA 500-as erősítő mellett. A többivel erősen problémás helyzetben vagyok. Adott egy B5.5-ös Passat sedan. Amit kizárnak tartok hogy fix mélyláda legyen a csomagtérben, mert sokszor kell hoznom-vinnem dolgokat, családot, stb. Illetve sedanba a zárt láda nem túl optimális, pedig azt szeretnék. Több hülye ötlet is megfordult a fejemben:
-free air mély a kalaptartóba, de itt kb állandóan változna a "láda méret"
-hátsó ajtóba slim 10" beépítése (akár 1-1db). Ez most tetszik mint megoldás. Vagy 1(2) Phase Aliante, vagy MB Quart MS1, vagy JBL MS10 SD2. De a legjobban az Aliante hangját szerettem
-valami kicsi zárt láda kivehetőben, ami elfér a csomagtartóban vagy az első ülés mögötti lábtérben. Kb ugyanezekkel a mélynyomókkal.Vélemény?
Köszi!
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Osynho #45578 üzenetére
Dolgozóba járós 4-es Golfba.
Elöl a gyári hangsugárzók vannak és szeretnék hátra is tenni.Tudom...tudom, hogy nem ajánljátok , hogy hátsó ajtóba esetleg a kalaptartóba tegyem mert elrontja a színpadképet....
A fej pedig egy egyszerű CD-s usb-s ...passsz nem tudom fejből a márkáját
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest