Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    No, hát, megvolt az installálás.
    tehát ford sony fej, bit ten, udimension jr 4.300, audison szett, bélelt mondeo.
    Amiért indultam, hogy ne zavarjon nagyon a rádió hangja, az sikerült. ellenben elég pontos a sony mögötti cucc ahhoz, hogy belássam, nem volt éppen hatékony a sony-ra épiteni...

    Kis túlzással nagyjából tudja a jpv sonata szintjét. Simaságban elmarad, mélyben meg jobb. és hát, ez abszolút értékben csalódás, hiszen a sonata 30e, ez a igy munkával mindennel meg vagy 8x annyi...

    A sony színes, és szinezett. de annyira, hogy a bit ten EQjában matatva +12 emelés 16kHZen semmi, tehát semmi hallható változást nem hoz. Ha sonyban +2re emelem a magasat, akkor már észrevehető.

    Tanulság, hogy sony+ajtóbélelés+audison szettnél meg kell állni, ha ár/értékben gondolkodunk, mert 90%át tudja a mostani szintnek. Nagyjából annyi a difi, hogy a basszgitárnak nem 1, hanem már 2 húrja van :) vagy egy fokkal artikuláltabban énekelnek. és ennyi.

    Most jön, hogy A visszalépek, és bit ten,erősítő apróba B így marad, és élvezem C bit ten apróba, helyette új időkorros fej. D, bit ten marad, és akkor egy fokkal pontosabban lehet majd beállítani.

    Azt azért nem mondom, hogy csalódott vagyok, mert ma 3-4 órát biztos hallgattam a cuccot, és a gyári cuccal 3-4 másodpercet bírtam, és ez nagy difi, de abszolút nem volt ár/érték arányos.

    Még annyi csavar van a dologban, hogy bit tennel egyidőben bebuktam a telefon kihangosítómat is, és ez nem oké

    eladó Kawasaki j300 robogó

Új hozzászólás Aktív témák