- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Osynho #18390 üzenetére
Helló! Az enyémen szerintem nincs cd tár kimenet. Egyébként egy JVC KD-S73R. Még sose láttam kiszerelve, de a neten találtam róla képet. [link] Szóval csak venni kellene valamit helyette. Annyira nem lehet rossz ez a Lenco cs321 a külföldi oldalak szerint. De jó lenne ha esetleg valakinek lenne tapasztalata róla.
[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Cxgrav
senior tag
Erre valaki esetleg: RCA hiba ??
Köszönöm
Picture me Rollin' by 2pac
-
footy
addikt
válasz Victoryus #18402 üzenetére
Vegyel inkabb jo minosegu cuccot hasznaltan. Valaki irt korabban a SAL fejegysegrol is, az is egy kalap szar, ha ilyen kinai cuccokat veszel az 99%-ban gagyi, es nem csak azert mert nincs jo minosege, hanem tobb interferencia meg zaj fog jonni a hangszorodbol mint zene.
Masik a minoseg, ha nem is szedi ossze a zajt, lehet 3 honap utan megadja magat.
Innen nezve szerintem olcsobb is egyszer jot venni mint tobbszor gagyit.
PL ezt is olcson vittek el: Clarion DXZ748 Ez pedig felso kategorias. -
Szerintem a Clarion se jobb. mint a Lenco. Első lépésben még kiderítem, lehet-e a JVC KD-S73R-be aux bemenetet tenni utólag. A KD-S71R-be elvileg lehet, többen aux bemenettel hirdetik. Kinézetre egyformák, a használati utasítás is ugyanaz, de egyik esetben sem említi az aux bemenetet, sem cd tár vezérlést.
-
Ja tényleg Clatronicra gondoltam bár a Clariont se ajánlotta nekem még senki, csak JVC-t, Pioneert, meg Alpinet.
-
orbano
félisten
hogy kell/érdemes/lehet megtalálni a magassugárzók optimális pozícióját (fix helyen van, csak forgatni tudom)?
A vér nem válik VAZZE!™
-
cicmanyek
aktív tag
válasz orbano #18424 üzenetére
Igazság szerint csak próbával fogod megtalálni. Nem véletlenül van az én "A" oszloptakaróm is agyonfurkálva.
Csak az vele a baj , hogy ez a legidőrablóbb de legjobb megoldás.Philips Fizz-től kezdve egészen a HTC Desire 816-on át az iphone6-ig volt minden...még LG Flex is:) De újabban csak a Xiaomi.
-
footy
addikt
Eddig a szelessavu hangszoroim kabelsaru nelkul voltak beteve, aztan par napja forrasztottam kabelsarukat (WBT 4% ezustos onnal) a kabelvegekre. Azota nehany szamnal mintha banto lenne az "SZ" hang. A bejaratostol lehet ilyen, vagy tenyleg a forrasztas miatt lett ilyen? Valaki irta, hogy nem is szabad a hifiben (hagyomanyos modon) forrasztani.
@Mas
Csinaltam egy IC-t Belden Cat6-bol. Szetbontottama kabelt aztan furoval osszefonattam kulon a csatornaknak szant 4-4 szalat, utanna az igy keletkezett ket szalat megint.
Raraktam ket felgagyi dugot. Olyan dinamikat meg teret hozottt hogy alig akartam kiszalni a kocsibol. Viszont mintha valami kis zajt osszeszedett volna jaro motornal. Ha alus szigeteloszalaggal bevonnam, az vajon learnyekolna?@Mas
Valaki irjon mar egy elso hsz-t mert minden ugyanazok a kerdesek jonnek fel.
Elso pontnak azt kellene irni, hogy a user dontse el: Hatterzajt akar vagy zenet hallgatni.[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz cicmanyek #18426 üzenetére
elvileg a hely relatíve jól be lett lőve, csak a dőlésszögeken kellene majd finomhangolni, hogy kicsit lineárisba jöjjön a kickel, szerintem most ezért visíthat. egyelőre ebbből a helyből akarom kihozni a maxot aztán addig keresek egy bontott aoszlop takarót
csak nem tudom merrefele kezdjem el forgatni ha kicsit csitítani akarom, inkább befelé, vagy a szélvédő felé, fölfelé, lefelé... mittomén na majd meglátjuk egyszer nekilátok ha lesz végre időm.[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
cicmanyek
aktív tag
Nem kellett volna szétbontani , mert gyárilag is sodorva van.
Legalábbis nekem úgy van , igaz az én cat6-jaim már tizenévesekÍrtam én már első hozzászólást tán valaki elő is tudja keríteni , mert nekem nem megy...
Philips Fizz-től kezdve egészen a HTC Desire 816-on át az iphone6-ig volt minden...még LG Flex is:) De újabban csak a Xiaomi.
-
cicmanyek
aktív tag
válasz orbano #18429 üzenetére
Ha csitítani akarod akkor befelé , de viszont akkor veszítesz a bal oldali pozíciókból(magyarán csak jobb oldalon lesz történés) ezért inkább a csatornánkénti hangerő állítást javasolnám.
Philips Fizz-től kezdve egészen a HTC Desire 816-on át az iphone6-ig volt minden...még LG Flex is:) De újabban csak a Xiaomi.
-
Joe fiú
senior tag
Valaki ismeri ezt a nyomót? Ez valóban 2x4 ohmos? mert neten mindenhol úgy láttam,hogy 2x2 ohm, ha 2x4 ohmos akkor ugye jól sejtem, hogy egy steg 75.-gyel sehogy sem fog összebarátkozni?
-
footy
addikt
válasz cicmanyek #18436 üzenetére
Aham megtalaltam en is es irtam a moderatort keresunk forumba, csak a tokom se tudja hogy az-e a jo hely.
@orbano
Akkor raprobalok[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Szerintem ez is elég jó és megvan a teljesítménye is, ami neked kell: Audio System MX 120.2 30k.
[ Szerkesztve ]
-
cicmanyek
aktív tag
Na a modik berakták az írományomat első hozzászólásnak!
-
Soma01
veterán
válasz orbano #18444 üzenetére
Szerintem attól jobb az, csak így utólag megnézve nekem fura, hogy:
"Kimenő teljesítmény 14,4 V-nál
__-RMS power @ 4 ohm sztereó 2x 120 W
__-RMS power @ 2 ohm sztereó 2x 200 W
__-RMS power @ 4 ohm bridged 1x 400 W"
Nem így inkább: RMS power @ 2 ohm bridged 1x 400 W mert akkor kevés lesz ez is....nézegetek tovább
-
orbano
félisten
válasz Soma01 #18447 üzenetére
nem hiszem hogy hidalva 2 ohm stabil lenne, nem szoktak ilyen értéket megadni az iylen gyengébb erősítőknél, ráadásul úgy, hogy nem adnak meg hídban 4 ohmos terhelést.
de tök mindegy, 200 watt elég azzak a szubnak, nem a wattokról szól ez a probléma.A vér nem válik VAZZE!™
-
Soma01
veterán
válasz orbano #18448 üzenetére
Igaz, hidalva nem igen tud 2-t. Ezt én néztem be.
Mivel volt (van) a gondja? Mintha azt írta volna, hogy nem hallotta rendesen. Halk volt. Nem?
((Zárójelben ,de had kérdezzem már meg - mondjuk tőled mert látom jól értesz hozzá -, hogy a "mac Audio Fearless 1000D" nem lenne jó? Elég erős cucc. Tudom, hogy MAC, de nem a márka legalja, hanem a "csúcs" abból. [link] ))
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest