Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Akár három Z Fold6 is érkezhet idén

    ma A Samsung elvileg készül egy kedvezőbb árú Fold modellel is, de felmerült még egy, harmadik verzió lehetősége is.

  • Shin Megami Tensei V: Vengeance teszt

    gp Közel három éven keresztül az ötödik számozott Shin Megami Tensei kizárólag Switch-en volt elérhető, az Atlustól megszokott bővített kiadás viszont már minden platformon elérhető.

Új hozzászólás Aktív témák

  • fero02

    veterán

    válasz Artika #1708 üzenetére

    Végülis árban sokkal olcsóbb, egy próbát megérhet:

    Próbáld ki azt, h kiveszed a kalaptartót, és a 3 oldalát (az üveg felölit és a két oldalát) pontosan vágasd méretre, de a 4. oldalon (ami a hátsó ülés fele néz) arra hagyj rá egy 10 centit. Ha ez megvan, akkor vedd ki a a hátsó ülés háttámláját, tedd be a gyári kalapartó helyére és nyomogasd le, de óvatosan, mert a száraz, kemény farostlemez könnyen törik! Arra akarok kilyukadni, h lehetséges, h ha az íves résznél valahol le tudod majd fogatni (vmi lapos fejű lemez csavarral, vagy akár átmenővel is), akkor közelítőleg kiadja azt a formát, amit a gyári préselt ad. Ha ez sikerüld, akkor dombon a tanya! Ha nem, akkor marad a bontott kalaptartó.

    Szerintem a kasztnin ne negyon alakítgass, azt nálunk jóval okosabb mérnökök találták ki és nem véletlen lett az úgy megcsinálva. Hozzátenni mondjuk még csak csak, de elvenni nemigazán ajánlatos (mégha ez sokszor elkerülhetetlen is). Persze ez szvsz van így:R

    Viszont én előbb vágnám ki a hsz helyét a farostlemezen és csak utána vinném kárpitoshoz és megmondanám neki, h vágja ki Ő is a hsz helyét a kárpiton és szépen süsse el a széleket, nehogy megszaladjon a szál.

    Na ennyi. ;)

    gabx76: esetedben gondolom az SD kártya és a kihangosító funkció szűkíti le igencsak a készülékek palettáját.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák