Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Formaster

    Topikgazda

    válasz Varshi #42041 üzenetére

    Ne haragudj, badarság amiket írsz, nem bántásból mondom. Szóval kormány: egy nagyon alapos tisztítást kell rajta végezz, ez az egyik leginkább szennyezett, zsíros rész az autóban. Ha jól olvasom, te ápolókkal kenegeted, amitől tisztának hiszed, de ez nem így van, a kulát konzerválod konkrétan.

    A bőrt minden esetben ápolás előtt tisztítjuk, a kormányt nem is akár hogy. Én itt már a bőrtisztítókat is elengedem és közepesen erős All Purpose Cleanerekkel megyek neki. Volt olyan kormánnyal dolgom, amit befújva disznózsír szerű lé csöpögött le róla. Ezt alaposan beledörgölöm mikroszálasba, ha kell 5x is megismétlem, amíg nem nyeri vissza az eredeti tapintását. Kenni nem is muszáj konzerválóval, de opcionális, ha mégis csak finoman, majd egyből tisztára törlöd.

    A tecsós mikroszálasokat felejtsd is el az autóápolásban, ha az ablakkal meggyűlik a bajod vegyél natúr, ipari jellegű papírtörlőt, de ha követed a témát és beszerzel pár jó mikroszálast, fogsz kapni eligazítást, hogyan lehet szépen ablakot pucolni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák