Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Formaster #33771 üzenetére

    Nos, az ebay-ről nagyon hamar kivágják azt az illetőt, ha az ott nem azt árulja, vagy nem küldi el, amit kell és fizettek érte.
    Emiatt zároltatják a PP számláját (is), illetve azonnal visszautalják, ha van rajta annyi pénz. Nem éri meg ott átbaxni az embereket... Nagyon sok (új) szabály védi a vásárlót, emiatt szinte már a nullára redukálódott, hogy valakit átcsesszenek. Persze, ahol nyilvánvaló a hirdetésben, hogy másolat és kamu az is rendben van, mert fel van tüntetve, ha valaki azt veszi, akkor ne csodálkozzon, hogy gagyit vett fillérekért.

    Én, hogy mennyit cseszek el ebay-en havonta Paypal-ról fizetve, azt inkább le sem írom, de még soha senki nem vert át. Volt olyan, hogy nem jött meg 1-2 termék (ráadásul a posta hibájából), de amikor emiatt írtam, 2 percen belül már a számlámon is volt az összeg sűrű elnézések közepette, aztán egyszer csak megjött a termék is. Tehát, ha ott jelen esetben a Fusso, mint eredeti termék, vagy annak forgalmazója van feltüntetve, akkor az bizony az is. :)

    Meg egy kép mára, nem kell azonnal polírozni/waxolni, vagy kétségbe esni, ha sérülés érte az autót! :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák