Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Imibácsi

    aktív tag

    válasz #00809728 #20887 üzenetére

    Köszönöm az infót. Megpróbálom a Menzernát. Honnan tudok rendelni? Néztem a googleban, de vagy nincs kiírva ár, vagy nem webshop a bolt. Tatabányán meg nem láttam még egyik szaküzletben sem :(

    Más kérdés. Az mitől lehet, hogy waxolás után megint tele van hologramokkal a kocsim? Amikor a finishelővel befejeztem, majd lemostam sehol nem volt hologram, átnéztük. Tegnap lewaxoltam, és ma a napon látszott hogy tele van fénytöréssel. Mit csinálok rosszul? Úgy waxoltam le, hogy mikroszálassal vékony rétegben felhordtam a waxot, vártam fél órát, majd gyapjúkoronggal orron, 1000es fordulattal letöröltem a fölösleget. Farécla Top Waxot használtam.

    Igazából polír előtt is lewaxoltam egyszer régebben, azzal a különbséggel, hogy akkor kézzel töröltük le a megszáradt felesleget, és akkor is hologramos lett. Denszeszes lemosás után viszont eltűnnek. Mit rontok el? Előre is köszi!

    Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.

Új hozzászólás Aktív témák