- Yettel topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
reggelt srákok
hoztam ezt-azt érdekességnek.
pl ma befutott egy Fusion AMD-s mininoti: eze
HP PAvilion dm1
vélemény gyorsba, sajnos csak pár szóban tudom. a mi saját HP tesztjeinkre alapozom:
e-350-es proci, hd 6300-as GPU-val. 3gb memó, 500gb vinyó, videóramnak a teszt szerint 512MB-t volt. ebből használt 367-et. a teszthez 312-t!
nem volt melegebb, mint az ION, sőt. sztem pár fokkal jobb volt.
amit az ION futtat tesztet az kb 45-50fps max. ez egy repülőgépmodell, tereptárgyakkal, vízzel ellátott terepen, repülés közben. kb 400*200-as felbontásban (közben CPU-t és egyebeket is tesztel, á lá STRESS TEST a neve). az AMD-s kütyű ezt bőven megdobta. 75-90-100fps.....
kolegám elől úgy martam el a gépet, hogy én tesztelhessem...majd ha befutnak a nagyobb gépek is, akkor átkuncsorgok oda. meglesem őket is
a Sandy Bridges gépeket meg egyelőre lefújta az Intel. passz, hogy miért. pedig van pár gép, amit nem ártana. (noti, asztali egyaránt)
DOA wegen Sandy Bridge problem..... ez van a papírra nyomtatva, igértem, hogy meglesem jobban
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
Why?
(#301) Zk: Nem csoda, hogy a Brazos elkente az Atom + Ion száját rendesen. GPU-ban a Brazos alapból lefőzi az Ion G310M kaliberű GPU-ját, alaposan. CPU részt meg felesleges tárgyalni, mert az Atomot bármi csúnyán elveri. Papíron néhány tesztben jobbnak tűnik az Atom a HT miatt (főleg a kétmagos, in-order architektúra jól ki tudja használni a HT-t az in-order felépítés okozta gyengesége ellen), de amint élesben használnád bármire is, az Atom egyből lefő... Brazos meg megcsapja.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #303 üzenetére
csak nem elkezdtél Életet élni? DDD.....
üdv a FAce-en. de érdekel, mi volt az inditék, hoyg feljöttélmagon kint a Dirt3... ez csak nekem meglepi?
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #304 üzenetére
Earl fészen?
Én leszek az utolsó mohikán? -
- = Zk = -
félisten
ma került ki, szal...
19:18:18-kor.. háh(#306) westcoastog
álmos voltam, de ezek után már nem xDDDD
dönts okosan![ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #307 üzenetére
Látván hogy egy bigkocka fészbukhéter regelt és még mindig nem esik piros hó.
Meggondolom még. -
törölt tag
válasz - = Zk = - #304 üzenetére
Hát, haveri noszogatásra is, de a fő ok az, hogy vannak/voltak olyan sulis információk, amik vagy csak oda kerülnek ki, vagy ha kikerül máshova is, de facebookra leghamarabb. Pl. egyik tárgyból lett volna egy javítóvizsga szerűség kéz alatt (aláíráspótló vizsga volt a célja, de azért 2000 Ft-ot kell fizetni, de ez egy kéz alatti vizsga, beírják a jegyet, de nem kell fizetni érte, "cég ajándéka" jelleg), ezért, amiről nem tudtam, mivel csak facebookra került ki. Nem volt hozzá sok kedvem, mert az ilyen social networking dolgokért nem vagyok oda, de ha a sulival kapcsolatban kikerülnek hasonló fontosságú információk, akkor volt/van értelme facebookra regelni.
-
I'm Jocc
tag
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz - = Zk = - #301 üzenetére
Köszönjük a beszámolót mester!
NA mi újság van itT?
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
koshmar
addikt
Szevasztok!
Átlagos Kedd este.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
westcoastog
veterán
éjfélkor dirt3 ^^
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #318 üzenetére
Nem merem felrakni.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #309 üzenetére
ugye-ugye
(#308) westcoastog
behálóz, légy nyugodt" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #319 üzenetére
why?
(#320) No-kia
Minek használsz ennyi memet? Soklesz..(#321) - = Zk = -
nincs osk választásom, mindenhol ott van, követ, még ha nem is tudok róla, ott bújuk minden bokorban, majd csapdába kerít.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #322 üzenetére
......
rock:
szívesen. nagyon várom már, hogy holnap is találkozzak vele" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #322 üzenetére
mert a 2 is egy rakás kutyagumi.
-
törölt tag
válasz westcoastog #308 üzenetére
Piros hó még eshet, csak a pirosat a vér adja.
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #326 üzenetére
Már az veszélyes a világra nézve, hogy én regeltem fácséra.
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #324 üzenetére
az 1 speciel nagyon jó volt, a kettőt meglehetett unni a kevés pálya miatt, de a 3-ról szinte csak pozitív véleménnyel vannak.
-
- = Zk = -
félisten
háhh. nokia 5800-ámmal virágboltból vásárolok....
simán jön kellemes sebességgel
170kB/s.....lehe ta telefon korlátozza, de lehet, hogy nem. egyelőre a dead space 2-t locsolom, szal... de jó ez a sebesség. elegendő ez" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #330 üzenetére
A teló processzora kevés az ilyenhez, illetve talán védi is a wifi kártyát, mert a p2p eléggé leterheli a wifi kártyát, pl. olvastam/hallottam, hogy a PSP-k wifi kártyáját a torrent képes gallyra vágni.
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #329 üzenetére
Mert szétszedem a fészbúkot.
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #333 üzenetére
Talicskával.
-
- = Zk = -
félisten
-
westcoastog
veterán
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #340 üzenetére
Ez k. nagy
-
westcoastog
veterán
Dirt 3 odaver.
Csak 22343-szor kell egy versenyt újrakezdenem, nehéz de élvezetes, az év sportjátéka. -
No-kia
addikt
válasz westcoastog #342 üzenetére
épp most bontom ki kivvagyok hogy meg y alaptopon
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #342 üzenetére
Na nekem nincs annyi időm hogy ennyiszer próbálkozzak. Fel se rakom.
Am napot mindenkinek
-
westcoastog
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #344 üzenetére
Necsináldmár, csak bele kell jönni, most már megy nekem is, nem szar játék, tedd fel nyugodtan.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #345 üzenetére
Tényleg nincs időm rá. Televagyok még vizsgákkal. Majd utána meggondolom.
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #345 üzenetére
nekem addig jut h windows konfigurálj a adirt 3-at... kb a 40% ig eljut és sehova tovább se restart nem segít, se másik mappa választás, se semmi
-
No-kia
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #348 üzenetére
ahogy olvasom csak nálam van gubanc szval neked nem hsizem h lenne vele gondod
(#350) Ł-IceRocK-Ł: nem hiszem el hogy hogyy lehetsz ilyne negatví szegény játékkal szemben am i kurva jóóó
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 Mbit/s RJ45, DIN-
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 MBit/s RJ45,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest