- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
pckownz
őstag
Mekkora
-
- = Zk = -
félisten
-
ittakary
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #26507 üzenetére
it works
-
Varoz
addikt
válasz Mr.Csizmás #26511 üzenetére
Inkább ír arra egy app-ot.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
ittakary
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #26511 üzenetére
Hát de hetente maxol egy akármit valami játékban az már kicsit gáz nem?
-
Mr.Csizmás
titán
-
ittakary
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #26515 üzenetére
De az van. De kimondta hogy egy darabom van
-
Varoz
addikt
válasz Mr.Csizmás #26517 üzenetére
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok, ti melyiket választanátok?
gtx560ti vagy hd6950@70?
Haverom azt mondja erősebb a 560ti, mint a 6950.
Aqua-ban az eladó srácnak ilyen 560ti-je volt, őt kérdeztem meg, hogy a 6870 milyen lehet és mondta, hogy teljesen ugyanaz kb a kettő.
A 6870-nél meg jóval erősebb a 6950.Szóval nem csak arra vagyok kíváncsi, hogy melyiket választanátok, hanem, hogy melyik az erősebb is esetleg egy tesztel alátámasztva (mert neki az nem tetszett, amit én küldtem).
Előre is köszönöm, üdv!
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
ittakary
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #26517 üzenetére
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #26515 üzenetére
diablo3? kösz, de nem kérek a blizzardból. amit a WoW-tal műveltek az bőven elég volt, plusz a nem működő szerverek release-nél kicsit cink.
-
No-kia
addikt
kiprübáltuk terhelés alatt milyen hangja van a kocsinak katalizátor nélkül
dia majdnem szakított vasárnap, szarnapja volt úgylrezte mindkettőnknek jobb lenne, keddre már szerveztem egy 12 szálból álló virágcsokrot h reggelmeglepem vele, erre délután rámírt hogy eddig bírta nélkülem , de azért nagyon várta hogy meglepem egy coskor virággal hétfő délután...
mondom akartam holnap vinni, de cseszdmeg ha még 2 napig se bírsz rám haragudni
pedig szerintem már soha nem lesz olyanalkalom h úgymegtudjam lepni hogy sírjon, most ezolyan lett volna aztán egész este azon síránkoztunkhogy kár hogy ez elmeradt,
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
F34R
nagyúr
válasz No-kia #26526 üzenetére
bazd meg azt a mákos fajtádat
(#26525) F34R
ez a metro ui-s zenelejátszó elég jó csak ne lenne oylan böszme nagy.
hybrid bootnak köszönhetően a 8ms alatt van betöltés ssd-n , 2-300 megával kevesebbet is zabál memóriából , viszont egy csomót meg cachel bele . cold start sem volt olyan vészes.
mondjuk ezzel a technológiával többet ír ssd-re is az tény.
elég érdekes hogy nincs start menü meg nem működik az ahci sem 13 gigát foglal csak a merevlemezen (semmi érdekes nincs most fent. ) majd meg fog ez hízni a véglegesre .[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"elég érdekes hogy nincs start menü meg nem működik az ahci sem 13 gigát foglal csak a merevlemezen (semmi érdekes nincs most fent. )"
van start menü, a Metro felület kezdőképernyőre maga a start menü. AHCI az egyelőre driverprobléma lesz, a 13GB meg rendben van, ennek nagy része úgyis a rengeteg driver, meg a szolgáltatások, amik az OS-ben vannak.
csomót ír SSD-re? kinemszarjale? nem azért vettük, hogy használjuk?
amúgy még nem raktam fel, mert egy félnap elmenne mire minden felmegy, aztán ahhoz nem sok kedvem van.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz No-kia #26529 üzenetére
"szálasodik a gumid hagyjad"
#26530) EarL 007
tudom hogy az csak fura hogy nem kompakt , hanem egy külön felületet kapott független alkalmazásokkal.
nem olyan rossz ez csak szokni kell ettől függetlenül nem sírom vissza a windowst.
baazz kivettem két nap csúszót , de semmi kedvem se itthon lenni se holnap menni[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
aztán egész este azon síránkoztunkhogy kár hogy ez elmeradt,
Tiszta buták vagytok.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
FireKeeper
nagyúr
Oh yeah, Assassin's Creed Revelations: Ottoman Edition 5k
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
No-kia
addikt
ne úgy értsd, hanem csak h szomorkodtunk h f@szé békültünk ki ilyenhamar,mert azért örömkönnyes meglepést okozni nem olyan könnyű, pedig az egy kapcsolatban kibaszott maradandó és emlékezetes és ez eg yolyan alkalomlett volna, 6 hónaprajóhogy zsámít valamire, mostmár nagyösszeveszés esetén islehetrá számítani, ígymár sose lesz akkora meglepetés
és igen,én is szoktam
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
pr1mzejEE
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy játszani kell természetesen a most ki jött MP3 és a majdani Crysis 3-ra.
Aktívabban inkább a cod4-el és 2-vel játszok, de azoknak még a mostani 4850-em is bőségesen elég.
Korábban volt egy giga 5850oc-m (5870 órajelein) így attól a teljesítménytől mindenféleképpen többet akarok.
Már nem azért, mert elélvezek az ultra fullos grafftól, de egy ilyen jó kártya tovább megmarad.Amúgy nyár vége felé szeretnék újítani ezen a fronton, nem tudom mekkora ár zuhanás várható. (remélem lesz).
Igazából 40k-nál többet nem akarok vga-ra költeni, de itt van még a 4850-em, ami +10k-nak számít, ezért szeretnék 6950 2gb-ot.
ui.: az új metro-t meg sem említem, ami majd jön ..
[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
ittakary
nagyúr
Bolondok
Ez mennyire bokalefosós videó: Lamborghini Aventador LP700 Twin Turbo
-
Varoz
addikt
válasz ittakary #26538 üzenetére
Ez mennyire bokalefosós videó:
Semennyire. Lambo, szóval nem izgat.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
nem tudom miért vagytok ennyire válogatósak én a lambo-t meg a lexust is felcsavarnám egy fára
-
Varoz
addikt
-
koshmar
addikt
válasz ittakary #26538 üzenetére
Na takarooooooooooooooodj!
Ahogy megláttam anno az Aventadort, azonnal a kedvencem lett.
0-60 mph: 2,2 sec! Mentem aludni...
Asszem, ez már fogná a Veyront.(#26526) No-kia: Szerintem így nem valami jól szól.
Viszont a tiltása még mindig szívhez szóló.[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Varoz
addikt
Nem. Amire te gondolsz az a Silvia/200SX (Az S13 az a generáció.)
A videóban egy Sileghty van.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
westcoastog
veterán
válasz FireKeeper #26534 üzenetére
Meg is vetted?
Bárcsak lenne zsém, ac3-at is megvenném legszívesebben gyűjrői verzióban, amiben van szobor.
Új hozzászólás Aktív témák
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest