Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #19617792

    törölt tag

    válasz Ł-IceRocK-Ł #23399 üzenetére

    Garrus és Liara a kedvenc karaktereim a játékban, Garrusban tetszik ez a "nyugdíjas" badass C-Sec figura, tökös csávó. Liara meg azért, mert tök olyan, mint én. :DDD antiszociális technika-függő és ha lát valami nagyon science-t akkor ugrál mint valami kisgyerek és nagyon beszél róla. :DDD a ME2-ben (főleg LotSB-ben) eléggé megkomolyodott Liara. bosszúszomjas, kegyetlen és kitartó, akaratos.

    SPOILER: történet szerint ME2 elején elküldenek minket egy átlagos geth-pucolós küldetésre, ahol is egy Reaper hajó szépen eltalálja a Normandyt, Shepard mindenkit megment, de ő belehal. namármost, Shepard teste nagyjából egyben maradva (kb. páncélba csomagolt fasírt) lezuhant egy kisbolygóra, a Shadow Broker valahogy ránk lelt, miközben Liara meg őt nyomozta és rájött, hogy nála van a testünk és minden erővel meg akarta szerezni. mikor Illiumra megyünk, akkor beszélünk Liaraval (*1), majd át tudjuk neki adni a Cerberus által szerzett infókat (*2). végül (nem tiszta még, hogy hogyan) Cerberushoz került a testünk, de cserébe Feront (kollégáját) elrabolta a SB, felcipelte a titkos, folyton viharban utazó hajójára (teljes álca, a villámok meg minden tökéletesen elfedi a hajó hőképét, energiaképét, (*3)) és a sztori kb. ennyi. ki kell szabadítani Feront és jő a nagy boss fight. előtte viszont vannak további kalandok. pár órát rátesz a játékra.

    *1: ha ME1-ben megdöntöttük (illetve neurális kapcsolatot alakítottunk ki vele :DDD), akkor ME2-ben ránkugrik és puszika csattan.

    *2: ME2-ben alapból terminal hackelésekkel lehet neki infókat szerezni a SB-ről, de akármit csinálunk, mindig nyomát vesztjük a SB-nek. a LotSB-ben meg egyből van hasznos intelünk számára.

    *3: Feron le is van kötözve. kiszabadításkor egyből kisülne az idegrendszere, kalandos. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák