Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz nggabi #20450 üzenetére
a Sense a másik érdekesség. annak se létezik elég RAM pure AOSP Android... gondoltam egyet, kitaláltam, hogy akkor magam fogok forgatni, esetleg picit mókolgatni CM7-et Blade-re, de nem hiszem, hogy szopni akarok azzal, mikor ugyanazon kódon kétszer futtatva a compilert más errorokat dob, meg warningokat.
"másrészt aki odinba nem tud egy 1 fájlos romot betallózni és megnyomni a start gombot az ássa el magát."
az a vicc, hogy ennek ellenére nem működött.
"ugyanez vonatkozik a launcher cseréjére is... legalább le tudod cserélni"
azt gondolom sejted, hogy a TW nem csak launcher? widgetek, framework, meg minden kutya füle... ha én azt kézzel akarnám kigyakni belőle, az lehet fájna.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
olvastam ma hogy az AC3-at már nem igazán fogják bill egér kombóra optimalizálni, úgyhogy a "vegyünk használható kontrollert szaréhúgyé" program keretein belül 2,5k-ért szerváltam egy alig használt logitech chillstream-et. király vagyok, vagy király vagyok?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Varoz
addikt
válasz ittakary #20437 üzenetére
Elment a netem. Nem tehetek róla.
ZkMennyi zsozsettáért szeretnél telót venni?
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz - = Zk = - #20441 üzenetére
ez esetben én is WP7-et mondanék. szép, látványos, gyors, "smooth". hátránya hogy kevésbé hekkelhető, mint az android, de mondjuk nekem ez nem lenne hátrány, mert hiába van blade-em, sokat még nem huszárkodtam rajta.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
pckownz
őstag
Szerdán szurkoljatok nekem, OSZTV selejtezőt írok.
Biztonság technika, algoritmusok, architektúrák. Ha továbbjutok akkor ofőmmel megyünk kocsival szolnokra, rohadt jófej a faszi. El tudnám viselni -
FireKeeper
nagyúr
háhá, megjött a pákám. fater csak úgy áradozott róla, hogy milyen fasza állapotban van, alig volt használva. asszem jó bizniszeket csináltam mostanában
-
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #20459 üzenetére
Jól emlékeztem.
A Zsiguliban meg CIH motor van.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
N a jó napot kívánok!
Ismét elmentünk kondoros mellett egy párszor
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #20461 üzenetére
Mellett? Nem keresztül?
Nem tudom miről beszélsz, de itt nincs elkerülő.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #20463 üzenetére
Véletlenül nem a 47-esen mentetek?
Mert akkor messze jártatok ti Kondorostól.
(Eddig nem jutott eszembe, pedig jól ismerem az utakat )hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #20465 üzenetére
Az már másik város, messze van az a mellettétől.
Akkor már inkább "közelében".
IceRockAkkor én hiába mentem volna ki sörrel.
Se kötekedni nem akarok se grammar nazi-skodni. De a tulajdon neveket nagy kezdőbetűvel írjuk.
Főleg ha a szülőfalumról van szó.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #20468 üzenetére
Ne feleselj!
decizz inkább!
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
nah már értem mit jelent az olcsón fenntarthatóság
haverom 90-es E30 BMW-be vezsmost ülés garnitúrát(első+hátsó),full fapad 35K
nekem a belső ülésgarnitúra ,hátsó könyöklővel, hátsó fejtámasszal, azaz a legkényelmesebb verzió,csak sima recaro,nemkagyló) volt ~4KNokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
válasz FireKeeper #20455 üzenetére
a Nokiás WP7 nem jön át. az a kis négyzetes menüs f.szság....
[link]Varoz:
annyira nem szabtam meg az összeget. ami megtetszik, kalkulálok, és megveszem." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #20474 üzenetére
pedig nagyon jó. használtad már? én is utáltamképekről, de nagyon jó használni
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #20475 üzenetére
Tamásom, az mit takar, hoyg jó használni? ez miben nyílvánul meg nálad?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
F34R
nagyúr
windows phone never , akkor már inkább Iphone
-
- = Zk = -
félisten
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #20476 üzenetére
tessék kipróbálni!!!! énhiába mondok bármit, neked lehet attól még nemfog tetszeni,amitől nekem
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #20479 üzenetére
..de mi van ha igen! nem véletlenül kérdeztelek, vaze!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
F34R
nagyúr
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #20480 üzenetére
nincs laggolás, tetszenek az animációk, minden gördülékeny és logikus. (egyszerű) nekem bejön. nagyonkézenfekvő és "segítőkész " a felülete,számomra! bejön nah tmobilba megéri bemenni megnyomogatni, tuti van kirakva
-
- = Zk = -
félisten
-
KYZRR
őstag
Gyerekek, mitől van az, hogy a youtube videók 99%-a egy nagy zöld semmi?
You can only die once, make sure it is worth it...
-
westcoastog
veterán
jónapot.
[link]
Bevállaljam szerintetek? Lehet rákérdezek...(#20487) F34R
írtam hogy fényképezzen mindent. 4 pozitívja van, de még utána nézek jobban.[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz westcoastog #20486 üzenetére
lehetséges . előtte képek + videó meg 7000 postával
-
törölt tag
nem Nokias, ez a WP7. a többi meg ikonos faszság. ezt hívják úgy, hogy Metro UI, a kis négyzetek (live tile) alkalmazás gyorsindítók, tartalomszolgáltatók, real-time kiír mindent. hagyományos ikonok nincsenek, ahogy widget sincs. hál istennek a rendszer lényege minden integrálódik mindennel.
egy Live fiók hozzá és raklap service a kezedben. Bing Search (neten és telefonon keres), Bing Maps (ami itthon egyelőre núdli), SNS integráció, Facebook kontaktok, üzenetek vegyítése SMS-ekkel (intelligens, ha az adott ember online facen, SMS helyett facen ír neki). Skydrive-val 25GB pluszban, fullos Office, minden jóság.
azért jó használni, mert nem kell hétszázfelé menni a rendszerben, hogy mindent elérj.
két hátrány:
nincs mass storage mód (Zune-nal megy fel minden, Skydrive-val, Dropbox-szal kikerülhető)
nincs BT fájlküldés.(#20477) F34R: tuti mert köcsög MS
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Azt írja házhoz volt adva, melyik csíf házakat szerelték gyárilag ctg-vel?
És ez a táp már létezett 2 éve?
Kicsit alkudozok, 6500-ra lemegyek.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
6k+utánvétig elmentem, na, alakul.
-
westcoastog
veterán
6k kézhez kapom a tápot kipróbálom utána utalom a pénzt így 7k-ból megvan.
floodfloodflooodfloodfloodflooodfloodfloodflooodfloodfloodflooodfloodfloodflooodfloodfloodflooodfloodfloodflooodfloodfloodflooodfloodfloodflooodfloodfloodflooodfloodfloodflooodfloodfloodflooodfloodfloodflooodfloodfloodflooodfloodfloodflooodfloodfloodflooodfloodfloodflooodfloodfloodfloood
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
Nefloodolj!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz koshmar #20495 üzenetére
ez a nő még mindig kikészít. bár kannák vannak, az tény, de nálam ez mondjuk nem túl fontos tényező. most épp van egy új kiszemeltem aki, hát nem igazán van eleresztve olyan téren, de mégis van benne valami ami miatt nehéz ellenállni neki
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Na gép összerakva, bár csinált pár hülyeséget. Gépháznak rendesen nekiálltam flexel meg fúróval, majd rakok fel képeket. Most kicsit hangosabb, de elvileg jobb lesz a hűtése.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Varoz
addikt
Értem. Én mindenképp a WP7-et ajánlanám. Egyszerű, gyors, használható. Neked ez kell.
Úgy néz ki amúgy, hogy én is váltok. Persze csak is HTC-re.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest