- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
No-kia
addikt
válasz FireKeeper #17200 üzenetére
engem a rangom nem érdekel/érdekelt,csak egyéni avatárt szerettem volna msthogy már megvan, megvagyok elégedve
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
pckownz
őstag
Ehh. Win8 bedobott egy erős bugot.
Egy csomó szöveg feketével ki van húzva, és glichel az aero felület. -
zolisx4
őstag
válasz FireKeeper #17200 üzenetére
Nekem nem sok kell az őstaghoz most néztem Pontosan 52 hozzászólás az még 1 hét
1000 nap felett általában már megvan az őstag .
Igazából nem hinném hogy számít mi van oda írva[ Szerkesztve ]
-
zolisx4
őstag
Na megyek kicsit sziesztázom
Alszom egyet30 Km Kocsival szúrja az oldalam
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #17149 üzenetére
Pont egy koreai szutyok? Az autógyártás legselejtebbje?
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
-
zolisx4
őstag
Ezzel vitatkoznék kicsit nekem volt daewoo lanos igazából ez volt az első új autóm őrültem neki mint majom a farkának ,300 km volt benne mikor leszakadt a kuplung tárcsáról a ferrodol ,nem volt 1 éve sem mikor eladtam ,mindig baja volt ,.
Szóval az autógyártás legselejtebbje ,ez kitüntető cím ,
Egyszerűen ipari hulladék MÉH telepre való ócskavas ,
Elnézést akinek hasonló típus van és jó nekiVaroz
Azt tudod hogy a hyundai sport kocsijának nem sok köze van a sorozatban gyártott autókhoz ,
igaz ezek is sorozatban gyártottak de nem ugyan azok az elvárások a 2 kocsival szemben .[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #17214 üzenetére
Teljesen jogos az észrevétel.
Tibii91
Nagy ívben tojok rá. Egy igazi szerelő 100x többet tudna mondani.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #17218 üzenetére
Elhozom, de csak ha oda adják ingyen, mert pénzt én nem adok érte.
zolisx4
Ha tényleg mitchu meg toyota, akkor ok.No-kia
Hülye vagy.[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
Ez a régebbi Hyundai-okra igaz.
2005-6 körül olyan iramban kezdtek el fejlődni, hogy erre még nem sok példa volt korábban.
Kimondom: A középkategóriás autók gyártóinak ma már igenis van félnivalója. A Hyundai utol fogja őket érni minőségben. És nem csak abban...
Pl. nekem az i40-es formaterve nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
westcoastog
veterán
Nekem ő tetszik.
-
-
zolisx4
őstag
válasz No-kia #17220 üzenetére
Nem ezt véletlenül tudom csak olvastam mert csak néztem milyen szép autó és Hyundai
onnan tudom hogy toyota és micubisi .westcoastog
Van itt a faluban ez a kocsi csak 5 ajtós crdi diesel kb minha egy kosár csavarban ülnél olyan a hangja ,Drága a szervizelése ,viszont szép[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz koshmar #17222 üzenetére
2000-ig gyártottak autót (itt most mindnekirer gondolok, nme csak egy gyártóra), amik utána jöttek azok mind a fogyasztói társadalom hulladékai.
[ Szerkesztve ]
-
ch003067
addikt
mit ettetek ebédre ?
-
koshmar
addikt
Soha egy moderátor sem szólt rám.
Varoz: Mivel a kínaiak már elkezdték építeni az első európai autógyáraikat, ezért gyanítom, hogy pár éven belül Magyarországon megjelennek a Samsung meg ilyen nevű autóikkal. Az lesz majd a királyság...
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
zolisx4
őstag
válasz koshmar #17226 üzenetére
Ha már német kocsi a Daewoo után mondom csak jó kocsit veszek vettem is egy G astra
ő volt az ,egyszerűen borzasztó egy rakás ,40 ezer km nél az összes lengéscsillapító csere ,állandóan kiverte az égőket ,úgy szétrepedt a szélvédőm hogy este a garázsba beáltam reggel megyek el van repedve de nem 1 helyen vagy 10 törés benne ,
ez még elmegy ,de 80 ezernél jött a meglepi hidrotőke ,na azt már nem csináltattam meg hanem eladtam ,4 éves volt a kocsi ,
Akkor vettem a suzukit pedig úgy voltam hogy suzukit soha de nem bántam meg -
zolisx4
őstag
válasz zolisx4 #17234 üzenetére
Hyundai a rally-ban is jók voltak régebben a wrc az elég jó volt nekik ,Mitsubishi motorral tolták azt az autót is jött a saját fejlesztésű motor nem volt jó és elmaradtak talán ki is szálltak.
Tibii91
Nem feltétlen ez az 1,2 es viva modell volt ,hamar abba is hagyták nem csinálták ,ez a modell Romániában készült ,ez lehet az oka a hibáknak ,[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz westcoastog #17231 üzenetére
da fuck did i just read?
utálom a közgázos tárgyakat. értelmetlem fos az összes.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
westcoastog
veterán
válasz FireKeeper #17237 üzenetére
Érted, cnc programozónak mentem szakmára és ilyen töménytelen szarokat kell tanulni. Hol lesz nekem vállalkozásom? Már nem azért, másik fos a meg a gazdaság és vállalkozás...
Az a legnagyobb baj hogy a telefonomról sem tudom kipuskázni mert feszt hátul áll a tanár.
De ezt megtanulni is nehéz hogy visszaemlékezzek rá, azt sem tudom miről van szó benne éppen.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz westcoastog #17238 üzenetére
átmentem egyetemen mikromakróból, marketingből és menedzsmentből is. egy kurv@ szóra nem emlékszem már belőlük
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #17236 üzenetére
Nem, nem ez az oka. Hanem az, hogy az astra egy ipari hulladék. Főleg a G. 1,4 vagy 1,6 mindegy, ha Ecotec akkor kukában a helye.
Nem tudom melyik széria óta gyártunk opelt, de van egy gyanúm, hogy ezt nekünk köszönhetik.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz FireKeeper #17239 üzenetére
Ha elvégzem ezt a szakmát azt is elfelejtem hogy ilyeneket tanulnom kellett. retek..
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #17242 üzenetére
A legújabbakat én sem ismerem, de a tapasztalat azt súgja, hgoy nem is akarom.
-
zolisx4
őstag
Így kell a kocsiból a motort gyorsan kiszerelni
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #17245 üzenetére
nekem se nagyon....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz zolisx4 #17244 üzenetére
Ez hatalmas.
westcoastoggolf, megérdemli.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
tudod, én a két kezemet összetenném egy olyan Golf-ért!....nagyon nagy segitség lenne
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #17249 üzenetére
Csak is a Japán.
Amúgy meg nem igaz, hogy egy kis poént nem értetek.
Valaki nem jártas az amerikai kereskedésekben?
Mert van hirdetve egy traktor ami 10 milliókörül van itthon, de a hirdetésben meg 2,6 millióért van. Ez most vagy átb.szás vagy amcsiban tényleg ennyivel olcsóbb lenne?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- Öregszem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs