- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
megtudom érteni.. hm.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
-
törölt tag
ÁHHHHH, ez az
(#10122) killer1203: erre a célra még a legolcsóbb WR340GD is teljesen megfelelő, TP-Link, istennek se tud meghalni. "kisebb" otthoni netekhez (ilyen 30-40mbitnél fullad ki) teljesen jó. 54-es G WiFi hatótávja se rossz. az 543G az valamelyest erősebb CPU-ban, RAM-ban. a WR741ND mellett az n-Lite WiFi (150-es), és a DD-WRT support szól, ami szinte kötelező rá
(#10127) Varoz: máhogymiért? én egy szenet kaptam, meg egy 50%-os Valve kupont (ajjdejólenne ez majd a fullos Valve pakkra költeni ) a semmitől/semmire. tuti küldte nekem valaki, csak nem látni ki. yetikét meg lávoljuk
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #10154 üzenetére
Ha megnézed a tárolódat már azért is kapsz valamit. Szóval azt a Steam-től kaptad.
Nekem 2 kuponom van meg egy szenem. Meg az Orange Box volt, de azt toltam befele az accountomba.yetike jóarc.
Mondjuk a beszólást lehet, hogy ezért kaptam.
Bár alapból is ilyen.
Mondjuk a felettem lévőknek nem írt ilyet.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #10156 üzenetére
Jó lista. CoH-t csak megvettem én is. Meg pályázok a Portal 2-re is, csak megvárom, hátha lesz napi akcióban.
-
törölt tag
(#10157) Varoz: hát, én is jobban örültem volna egy 5€ körüli árnak, de nembaj. majd a Portal 1-et valami pofátlan áron megveszem.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
-
törölt tag
elcsaplak egy zsontyal majd a Stalin Subway 2-ből elütnek a gyilkos kerekek. gyilkos kerek @ 9:48
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #10160 üzenetére
LoL.
Bazdmeg és megölték a kerekek. Hát én befosok. XDDD
"és megöl a semmi" RoTFLAz arcképeseknek mennyire jó a kép?
Valaki linkelje már be westc avatarjának az eredetijét.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
freddyD és a rossz pc játékok, imádom a city interactive-ot, nélkülük unalmas lenne az élet. Mesterlövészből a kedvencem Stella és a vérző busz
hát, ha már fotó, akkor legyen éles, kontrasztos, illetve az alak jól látható rajta, hogy könnyen lehessen rajzosítani.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #10162 üzenetére
Én konkrétan besírtam a videón. Valami fergeteges.
westcoastog
Hmm...
Az általam linkelt képhez mit szólsz?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ez szerintem kiváló alapanyag.
az enyémet a deviantART-on találtam. Dragon heads 1 by *neondragon
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #10164 üzenetére
nem ez a faszi szerepelt a legultolsó Szállító részben? a főgecit játszotta....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #10166 üzenetére
[link]
Ezekszerint igen. -
Varoz
addikt
válasz #19617792 #10165 üzenetére
Na akkor egyelőre a lista élére teszem. Még körülnézek kit lehetne még.
De esélyes, hogy marad Jackson doktor.Zk megfogta a lényeget.
Egyébként igen.DeviantART-on sok jó dolog van.
Ehe mit találtam.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #10165 üzenetére
Rajz mennyire játszik?
Ilyesmi jó?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
régebben mikor "sokat" rajzoltam, fel akartam őket tenni deviantART-ra, de aztán mégse tettem fel. sci-fis cuccokat rajzoltam, néha sárkányokat, meg tuningverdákat...
(#10169) Varoz: hát, mivel a fórumban rajzos arcképek vannak, így a rajz is jó, talán még könnyebb is fórumképessé alakítani.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #10170 üzenetére
Milyen egyszerű képszerkesztő progi van amivel tudok avatart gyártani?
Csak azért, hogy lássam mi a végeredmény.ezt lehet kicsit durva lenne megcsinálni az első fotó, amit linkeltél szerintem jobb.
Sejtettem. Nagyon rajz. Illetve nála mez a rajz. Bár ha pontos akarok lenni, akkor ceruza rajz.Amúgy vélemény. Szerintem ő hasonlít rám a legjobban. Szerintetek?
Vagy hülyeség?[ Szerkesztve ]
-
-
Varoz
addikt
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #10167 üzenetére
akkor okés a dolog! fain faszi
-
F34R
nagyúr
Varoz olyat keress ami rajzolt nem fekete-fehér only mert azt nekik kell színezni.
legjobban a "cartoon" és "art" jelzőkkel a karakter után szúrva találsz érdemi dolgokat.
a nagy részletesség nem baj mert jobban tudnak belőle dolgozni . -
F34R
nagyúr
lol Skyrim
-
No-kia
addikt
mai unalom eredménye:
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
pckownz
őstag
Na mizu van itt, arcok?
-
- = Zk = -
félisten
nézegettem LCD TV-ket. érdemes innen a PH-ról venni?....
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #10183 üzenetére
ahogy monitort, igen.
-
westcoastog
veterán
Voltam gyarmaton, befordulunk egy utcába mi pucsít a képembe?
Egy fekete shelby optikás kabrió mustang... -
No-kia
addikt
válasz westcoastog #10185 üzenetére
múltkoraz esőben előttem ment keresztbe egy mustang . bár jobbanbillegett mint az én kocsim,de az egyenest végig manji-zta
ilyen:
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
válasz ittakary #10187 üzenetére
én inkább a Shelby-t, Supercharger-rel megpöckölve
-
ittakary
nagyúr
ÖÖÖÖRL!!!
60-65k környékén ugyanaz a felállás? Miket ajánlanál? Abszolut nem értek a robotostelókhoz az a problémám
Előre is köszönöm
-
Varoz
addikt
Szasztok!
Valakinek kell egy Half-Life 2: Episode One? Steam-en.
Az Orange Box miatt kétszer van meg, mivel ezt megvettem régebben dobozosan.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest