Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Speciali #9727 üzenetére

    Hajszálpontosan ugyanezeket az érzelmeket és gondolatokat szalajtotta bennem is végig ez a moderálás.Az off-ok törlésével egyet is értettem, a hirdetés törlésével már nem. Nem tetszett a moderálás offszínű, de csupa vastagbetűs, felkiáltójeles modora. Hatásosabb lett volna idézni a szabályzatból szépen kisbetűvel, mert így olyan kiabálás szaga volt. Talán az lenne a szerencsés, ha átgondolnák az üzemeltetők, hogy megvalósítható lenne úgy szabályozni a hirdetést, hogy ha szakmába vág (azaz illik a topikba), és a feladónak van már bizonyos számú hozzászólása (mondjuk több, mint száz), akkor hirdethet.
    Gondoltam, csendben jelzem is ezt, mint alternatívát a fenntartók felé, aztán átgondoltam: Jó ez a prohardver. Sokrétű, sokat látogatott. Nagyra nőtt, bizonyított. Ennyi hozzászóláshoz, taglétszámhoz szabályzatot alkotni nem annyi, mint egy szeget beverni. Ekkora mennyiségű adatot moderálni szintén nem piskóta. Arra jutottam, hogy ennyit el kell nézni. Azok a fiúk, akik életben tartják ezt a honlapot, komolyan veszik a dolgukat, és teremtettek annyi jót, ami mögött elvész, ha nincs finoman balanszírozva az ilyesmi.
    Azonban ambivalens érzést keltett bennem ez abból az aspektusból, hogy mozgó reklámokkal egészítik ki a kasszát. Régen nem így volt, és tetszett is, hogy szép, nyugodt környezet, itt nem mennek az agyunkra a hirdetésekkel. Ezt összevetve azzal, amit töröltek, számomra fajsúlykülönbség van.

    [ Szerkesztve ]

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák