Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton111

    aktív tag

    válasz thyeby #7830 üzenetére

    nemtom, én nem vettem belőle sose.Aszem nemis dolgozatm belőle De van aki vett de azt nem tom hova vitte mert szórványosan vették, főleg a 2 oldalas tölgy kistábla ment aztán volt még bükk, kőris , Cseri , Dióez utóbbi 2 elég derága. De apapíroldalas is fogyott szépen ,úgy félév alatt 1db 100kg-os tekercs elkopott nem tudom hány méter lehet 50 vagy 100 .Mindig vittek abból is, de általában csak rendelésre gyártottuk, idővel ha megszáradt félév alat elég szépen el tudott görbülni ha nem volt beépítve nyilván.. Jött a gazdi hölgyünk, kiadta ma mit csinájunk melyik a sürgős aztán csináltuk.Volt aztán sokszor amikor sürgősen jött valaki de megvárja amíg elkészül, vagy du visszajön, akkor megkaptuk ukázba,gyorsan megcsináltuk azt.
    Mindenki ott spórol ahol úgyérzi megéri a másik meg nézi :ezt a hülyeséget! De amásik is spórol valahol, ahol esetleg egy harmadik megszólja :)
    De bútorgyárakban bizony ennél keményebben is megfogják az anyagpénzt mert az anyagpénz az árnak jelentős része mivel automaizálva a munkadíj ugyi már csekély.Nézz rá a ikejára milyen gyufaszálból készit pl leárzott meletes ágyat,én alattam biztos összetörne.(úgymeg nagyot lehet esni)

    Bizony az anyagon való filléres/termék/db spórolás egy nagyvolumenű dolognál nagyon sok pénzt hoz .

    Nézd meg r.m. akciós lábaskészleteket 10éve vettem az jó egyenértékű eg ydrága fajtával,a maik már alufólia vastagságúak, és használhatalan tisztességes lábashoz képest mert a dupla fenékben az alubetét helyett levegő van (ami hőszigetelő), és ingyen van

    Ja apénz :akartak trükközni eleinte hogy apapíroldalért nem fizetnek munkadíj négyzetméter pótlékot.Mondtam semmi gáz akkor olyat nem gyártunk többet...Kifizették (filléres pótlék volt de fizetésünk meg csekély volt)nembaj az elnyomónk többmilliót vágott zsebre havi szinten..csak mi ötünk után

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák