Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton111

    aktív tag

    válasz thyeby #7825 üzenetére

    Nem hogy májashurkát óne máj hanem, parizert, virslit, krinolint ipari szalonnabőrkéből szójalisztből ,+ víz, vegyi anyagok, és sonka áron árulják.
    Az egyoldalas = nálunk ellenhúzásra nátronpapír (ez vastag) pedig jó volt mert ugyan görbült némileg de nyilván olyan helyre vették ahol kifeszítette a szerkezet statikailag .
    Pl tömör szekrényhátfalnak tökéletes.Próbálkozott koporsógyáros is , de aztán nem jött be a munka rendelés neki És olyan árban megvehető amennyiért mondjuk 2oldlas laminátot kapnál csak.Akinek meg nem volt jó az enyhén görbe tábla eleve 2 oldalasat vett.érti?? :) Nem volt annak semmi baja ,gyönyörűeket gyártottam ,nam volt másik oldala amire lehetett volna forgatni hiba esetén..Csak szalagcsiszolni volt nehéz .mert a közepe ért le a széle meg felmelekedett 1-2 cmt (2070mm-en)aztán szeretett volna pörögni :)
    A műszaki furnér oldal / színoldalt azért nem volt érdemes legyártani mert ha az 1db színoldalban hiba esne(furnér egymásra csúszik , hibás ) akkor a komplett tábla eladhatatlan,(12000Ft) és annyit veszített a cég hogy abból 10 tábla B oldalára a színfurnér ára kijön...
    Igy viszont forgatható..
    NEMTUDOM IGY MÁR ÉÉÉRTHETŐ-E. remélem nem kell tovább magyarázni,unalmas :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák