Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Márton111 #7707 üzenetére

    Köszi a tippeket, de a mókolásnak soha nem voltam híve. Még, ha jelen esetben a gyári megoldás elbaltázott, akkor is ki fogom cserélni(tetni), s valami "hővédő pajzsot" beiktatva védem a tartályt a következő ilyen problémától.

    Index fórumon a; "Bazmeg, ilyet én még nem láttam" reakció fogadott. Ezek után arra tippeltek, h a kipufogó - még, ha nem is látszott - de kifújt alul, s valószínű, h ez a nagy hő olvaszthatta fel a tartályfedelét.
    Lekaptam a kipufogót, jelét nem láttam bármiféle szelelésnek - nem volt dzsuvás, nem volt olajfolyás és úgy tűnt, h teljesen jól zár a két darabból álló kipufogórész. Jah, és a csavarjai is meg voltak húzva, szal' ez sem lehetett hiba ok.

    Felvettem az eladó sráccal a kapcsolatot egyszerre, aki - tudatában, h még nem értékeltem az adás-vételt - roppant kedves volt, és elnézést kért százszor. A lényeg; kiegyeztem vele, h holnap visszaküldöm neki, az alkatrészt hozzá küldetem, ő kicseréli nekem, majd visszaküldi.

    Remélem köv. héten lesz egy működő fűrészem. :(((

    thyeby, Phvhun

    Köszi a tippeket.

    Arni

    Ahogy írtam ki lesz cserélve, beleolvadt a cucc a tartály belsejébe is, az is lehet, h a szivattyúnak is annyi, nem akarok vele szarakodni.
    Egy részből soha nem szedtem még szét motorfűrészt, s például harang és egyéb csapágylehúzóim sincsenek.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák