Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ph_5.5

    aktív tag

    válasz Kiscsőke #59738 üzenetére

    Más az élkialakítás is mint a "profi" cuccon. Szerintem kb reménytelen házilag élezni.
    Az akkus fúró elég erős és kellően nagy fordulaton tud dolgozni, így az megoldja izomból.
    Ha sokszor kellene használni akkor nem vettem volna meg. Sejtettem hogy kompromisszumus, de legalább nem üt, mert akkor menthetetlen lenne.
    Mai másik meglepetés (ez legalább pozitív) hogy a 6 nap befogású, ütvecsavarozóba való HSS fúrószár parádésan dolgozik (márka ismeretlen, valami régi készlethez volt)
    És ha már ütvecsavarozó... a múltkor szó volt a DeWalt 887 1-es fokozatáról. És tényleg üt, de késleltetve. Megáll, minth aelfáradt volna, majd elkezd ütve hajtani kb 1.5 sec után. És finoman behajtotta Fischer 4X60-as csavarokat a fába.

    #59739pali923 :D
    Dekopír lapjukkal jártam úgy hogy készletből kivettem a fémekhez adottat. Majd elkezdtem vele vágni egy 5mm-es sima szögvasat. Kellemes meglepetés volt hogy kb 3 sec múlva már látszott hogy a halad a lap. Megálltam, megnéztem és kiderült hogy a szögvas sértetlen a lapról jöttek le a fogak :Y A készlet többi lapjával is tettem próbát és ment a kukába az egész... Azóta a Stanley dekopírhoz Stanley lapokat veszek vagy Boscht. Egyik sem viklágminőség, de tisztességesen boldogulok velük.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák