Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mdk01

    addikt

    válasz matta2003 #43166 üzenetére

    Pár észrevétel...

    A középső felső szekrény egy kicsit széles. 80cm felett nem nagyon szoktunk polcot tervezni, vagy el kell gondolkodni valami megoldáson amitől nem, vagy csak minimálisan hajlik meg idővel. Kb. 40cm hely van a polc felett még pakolni is lehet rá bőven.
    A jobb szélen azokba a kb. 25x25cm-es lyukakba nehéz lesz belenyúlni, mert aránytalan. A szélességén kellene növelni, vagy a mélységen csökkenteni, hogy kényelmesen lehessen használni. Használható így is, csak nehezen.
    Az alsó sín alá nem kell bútorlap, bele fog akadni a lábad, nem is szép, indokolatlan. Le kell ragasztani szilóval, vagy kétoldalas ragasztóval, de ha nem sajnálod a padlót egy pár csavar is elfér benne.
    A szintezőláb jó választás én is ilyet használok. A furat átmérő miértjét még nem sikerült megfejteni, meg a furatmélység is csücskös a 18mm-es lamihoz, de megoldható.
    Bónusz: Érdemes nem ennyire szétdarabolni a dobozok magassági méretét, meg szélességben is érdemes az egyszerűségre, szimmetriára törekedni, mert összerakáskor megnehezíted az életed és lehet feleslegesen.

Új hozzászólás Aktív témák