Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz #05304832 #37767 üzenetére

    Lehet, hogy többször nem értettünk már egyet - hál Istennek nagyon rossz a memóriám, így én ezeket (is) elfelejtem - de hidd el, nem érdemes személyes irányba elvinni ezt a kérdést. Nekem nem ez volt a szándékom, és magad is láthatod, hogy a 3-4 véleményből egyedül a tiéd volt kimondottan lesújtó.

    A "mester" szócskát pedig éppen azért tettem a neved után, hogy jelezzem, Te vagy az, aki ebből a szakmából hivatásszerűen él. Az, hogy most a szó szoros értelmében van-e mestervizsgád vagy akár az asztalos szakmát iskolában tanultad-e vagy az életben, hidd el, számomra mellékes kérdés. Azt én önmagában értékelem, ha valaki munkaidő után veszi a fáradságot és még valamilyen szakmai topikban hajlandó társalogni. Erre keveseknek van idejük, kedvük.

    Azt meg tényleg nem feltételezem rólad, hogy alapvetően rosszul megválasztott szerszám és munkadarab lenne az oka a visításnak, inkább csak jelezni akartam, hogy az én hiányos tudásom szerint mi lehet az oka a visításnak. Most még eszembe jutott az is (nálam ez a helyzet), hogy egy zajcsillapított Freud lapot használok és ha felteszek egy simát, akkor tényleg homlokon csap a nagyobb zaj. De ettől még harap a noname lap is.

    Egyébként ha hármas kiszerelésű lapot vettél, akkor az nagy valószínűséggel aldis Workzone termék, nekem is van belőle két különböző csomagolású, de csak az egyiket használtam és tényleg nem emlékszem, hogy problémám lett volna vele.

    Tudod mi volt, ami egyértelmű utalás akart lenni? Az, hogy megtapasztaltam már a fórumokban, van aki igyekszik árnyaltabban fogalmazni, ha valami nem jó, más pedig azonnal a szar, kuka, fos, felejtős kifejezéseket használja. Ebből aztán kialakulhatnak viták, pedig csak arról van szó, hogy a két fél nagyon eltérő habitusú. És meg kell tanulni olvasni a sorok között, hogy kinél mit jelentenek a jelzők.

Új hozzászólás Aktív témák