Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz takee27 #3195 üzenetére

    Madmax megfogott minden lényeget.

    Nyilvánvaló, hogy legjobb lenne az ipari gépeknek is a krémjéből felszerelkezni, de hát oda csak a belépő tízszer annyi, mint amennyid van.
    Nekem több Güde gép is bevált. (Ipari használatra!) És tervbe is vettem, h elköltök még v 300 rugót Güdére - már tételesen tudtam, mit veszek, de olyan szemtelenül megemelték az áraikat, hogy így viszont egyetlen darabot sem veszek meg. Például a nagyobbik szalagfűrész ára 90 ezerről 160-ra ugrott. Hát inkább adok még egy húszast, és akkor már egy profi DeWalt, akinek komoly múltja van faipari gépekből.

    Amint Madmax kolléga írta Neked, a használt gépek között lesz okos szétnézned. Ehhez viszont tapasztalat kellene. Javaslom, hogy mielőtt útnak indulsz gépet venni, kérdezd ki Őt, hogy melyik gépnél mire kell figyelni. Biztosan szíves és lelkiismeteres segítséget fogsz kapni. Az meg pláne jó, ha kinézed, lefotózod, beküldöd a képet ide, és mi megmondjuk, hogy mijét fényképezd le mégegyszer, mijét rángass meg és hol.

    Attól függ egyébként, hogy milyen termékek irányában indulsz meg, hogy mik lesznek a leggyakrabban használt (nélkülözhetetlen) gépeid. Más kell az ablakgyártáshoz, más a bútorkészítéshez, és megint más a bútorlapokhoz. Előbb gondold át, mi áll a szívedhez legközelebb, és abba az irányba indulj el, mert abban lehetsz a legjobb.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák