Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Itt az AOC új 280 Hz-es monitora

    ph A C27G2Z3 egy 27”-es és ívelt VA panelt használ Full HD felbontással, és tudásából nem hiányzik az Adaptive Sync sem.

Új hozzászólás Aktív témák

  • mdk01

    addikt

    A sadolint anno én is ecsettel kentem, de nagybátyámtól tanultam hogy hengerrel kell.
    Lehet kapni ilyen szivacsos hengereket különböző méretben és gyönyörűen lehet vele dolgozni. Nagybratyó a beltéri betétes fenyőajtókat kente vékonylazúrral és szuper lett.

    Pisztolyyal ezért nem fújnám a lazúrt mert hígítani kell, vagy min. 2,5-es dűzni kelll hozná, meg sok elmegy a levegőbe. Bár a pisztoly használata nagyban függ a fújandó anyag méretétől, az összes fújandó anyag mennyiségétől és a munka igényességétől.Ez a három dolog határozza meg lényegében, hogy érdemes e elővenni a pisztolyt.

    Véleményem szerint qrvára nem befolyásolja a lazúr tartósságát az hogy ecsettel vagy pisztollyal fújjuk ki azt a felületre. Az elektrosztatikus fújás lényege pedig az hogy a hagyományos fújásnál mondjuk 20% megy el a levegőbe(ez azért nagyban függ a pisztoly minőségétől is) míg az elektrosztatikusnál csak 10% mivel oda vonzza a korábban elkóborolt festékszemcsék többségét.

    Tűző napsütésben is lehet lazúrozni csak árnyékban kell csinálni és a festésre váró anyagnak is hűvösnek kell lenni. A lényeg hogy ne égjen rá az anyagra a lazúr.:)

    Jah és a sadolinnak az alapozója megköti a felszíni szálakat , meg ugye kicsit fel is húzza azokat.Azt mondta a festő hogy ne csiszoljam meg de nem hallgattam rá. Nem tudom jól tettem e de én egy kicsit megcsiszoltam hogy ne legyen annyira érdes és így a fedő lazúr gyönyörű lett rajta.

Új hozzászólás Aktív témák