Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Madmax81 #2419 üzenetére

    "nem Bosch márkát akartam mert az én szememben semmit sem ér ."

    kovalens kötés!

    A Bosch kihasználja azt a helyzeti előnyét, h nálunk a Kádár korszakban ezt a márkát istenként tartották számon. Volt Evig, a nagyon tehetőseknek meg Bosch. Hát persze, hogy istenítették. Nálam régen leszerepelt, mert az ár-érték aránya már csak a Skil-nek rosszabb. (ezeket az alkalmi gépeket persze ne számítsuk, mint Budget, meg Kinzo)

    Winner vett egy Skil excenterest, és nagyon dicsérte. Én nem is tudtam, hogy ez nem csak rezeg, hanem forog is, ő felvilágosított. Ráraboltam a Lidl-ben egy ócsóra, hogy lássuk csak. Akkor tudtam meg, hogy ráadásul attól függően, hogy mennyire nyomod, változtatja a forgás és a rezgés arányát. Nem mondom, h jól szerepelt ez a Parkside, (hibátlan még, az árát kamatostul visszaadta már rég - egyedül a hozzávaló Lidl-s csiszolópapírok buktak meg a műhelyemben) de ez a rendszerű csiszolás lenyűgözött.
    Egy DeWalt-ot néztem ki magamnak sacc per kábé 70 ezerért. Gondolom, hogy ha hazaohozom, és befogom a hámba, állni fog a pöcsöm, mint a karó.

    Nehéz egyébként jól választani a márkák között, mert gyakran akkor derül ki egy egy gép gyengéje, erőssége, amikor a kezembe akad egy konkurrenciája legalább fél napra.

    Van néhány márka: Hilti, Stihl, Fein, etc. Ezekre esküdni lehet, bármelyik példányra. De nem fedik le egy asztalosműhely szükségletének még a csücskét se.
    Nagyon jók a Festo gépek - de mint írtad, ők is adnak ki csúnya sorozathibát a kezükből. Hát nagyot esett a szememben az ázsiójuk, és köszönöm is tisztelettel a bizalmas infót, mert eddig helytelenül nagy tömegvonzással voltunk én, meg a Festo. Azonban ha ekkora pénzért a piacon tartanak csak egyetlen típust is, akkor az a szakember gárda másra utazik, mint amit hisz magáról.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák