Hirdetés

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • Terítette a friss Cortex magokat az ARM

    ph Háromból igazából kettő, ami ténylegesen új, a legkisebb inkább frissítésnek számít.

  • Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

    lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madmax81

    aktív tag

    válasz thyeby #2405 üzenetére

    Örülök hogy segithettem ezzel a kis infóval nekem az a véleményem ha már veszel vegyél jó szerszámot , persze ha kezdő vagy és nincs pénz jó az olcsó is .
    Én PL Skill és zöld Bosch gépekkel kezdtem a pályafutásomat nem volt semmi nagy gépem , Apum régi orosz kis asztali kombinált gyalu körfűrész eszterga gépével kezdtem mindent .
    A maróval csapoltam mindent ,a csaphelyet és a csapot is azzal martam le
    Egyszer vettem egy márkás ( drága ) marókést és láss csodát a 400W marógép mintha nem is az a gép lett volna úgy harapta az anyagot mintha vaj lett volna .
    Nekem az a véleményem egy szerszám legyen jó a jó alatt azt értem kiegyensúlyozott éles ,sajna az olcsó marófejek nem azok és gyorsan szétverik a marógép csapágyazását és a marás közbeni rezgéseket a használó felé továbbitják ami valljuk be az izületeknek nem tesz jót

    Szinte mindent a kézi felsőmaróval marok éleket mintákat kisebb csapokat is pl a minap kerités lécet martam pár darabot Apum az asztali marógépen én meg a kézivel ugyan azt a mintát kb 200-200 darabot martunk egyenként ott látszott a végén hogy kiment a marófej éle .
    Én úgy szoktam megnézni hogy éles e a szerszám hogy fénynek forditva a kés élén látszik hogy megtörik a fény ha szabad szemmel látom az élét akkor bizony baj van , lehet hogy rosszul magyaráztam de remélem érthető volt a lényeg :B

    1956-2010 07.22 Varga László

Új hozzászólás Aktív témák