Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Winner_hun #1775 üzenetére

    A doberman nagyon inteligens kutya, könnyen megtanítható arra, hogy rajtad kívül senkitől ne fogadjon el semmit. A komolyabbik veszély az a könnygázspray, de az is kijátszható úgy, hogy a kerítés tövébe köröskörül olyan sövényt telepítel, amin nem visz át még az erősebbik spray sem - és emiatt nem elég csak egyetlen kutya. Egyébbként ha a kutya helye éjszakára a műhelyben van kialakítva, az elég patthelyzetet tud teremteni.
    (Nekem két puli van éjszaka a műhelyben. A fiúbbik folyton le is hogyozza a gépjeimet, de hát inkább lepisálva legyen, mint ellopva.)
    És mégvalamit: Azok a betörők, akik ilyen szirszarért (Ne haragudj, Szilárd, ezzel nem a néhai gépjeidet akarom minősíteni) is kockáztatnak, azok többnyire nem annyira iskolázottak, mint Te, hogy egyből megoldást találjanak.

    Egyébként nekem Rólad lejött már régóta, hogy nagyon jó problémamegoldó vagy. Az átlagember nem ilyen, ezzel nem árt számolnod.
    No, igen is, és tudod, miért ültem ma a PH elé? Hogy újfent a tekervényeidet híjam segítségül:
    Fiam most állt fel. Van a szobában egy szekrény él, amit jó lenne valamiképp tompává varázsolni, hogy ha nekiesik, akkor ne négyelje ketté magát. Alább egy kép erről.

    Milyen home made mérnökölvényt tudnál erre, professzorúr?

    [ Szerkesztve ]

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák