- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz Beni2360 #77650 üzenetére
na erről jut eszembe a minap kipróbáltam azt hogy ugoos am6b+ al lejátszottam egy P7 FEL teszt filmet és megállítottam egy adott másodpercnél. A tv másik hdmi bemenetén ugyanezen másodpercnél az apple tv-vel állítottam meg a filmet ami ebben az esetben "csak" HDR mert nem ismeri fel ezen dolby vision formátumot. Oda -vissza váltogattam minél gyorsabban úgy hogy mindíg csak a képernyő kisebb részére koncentráltam hogy tényleg csak az adott területeket jegyezze meg az agyam hogy mit látok. Én mindössze annyit fedeztem fel hogy hogy az apple tv képe talán picit sötétebb de ez akár korrigálhatom is . De ez is olyan pici különbség volt hogy ha nem egymás után látja a szemem akkor nem veszem észre. Azt kell mondjam hogy számomra onnantól kezdve hogy a helyes szinek jelennek meg tehát nem lila és zöld mint amikor nem bír mit kezdeni a dinamikával a lejátszó szóval onnantól kezdve mindegy mert mindkét esetben élvezhető a képtartalom és csak angyon erős szőrszálhasogatással lehetne különbséget tenni (nekem nem is megy ) .Úgyhogy én most is azt mondom sokkal fontosabb hogy egy lejátszó laggol e mint hogy teljesértékű dolby vision vs jóminőségű hdr. Ez a p7 dolog egy kicsit túltolt dolognak tűnik. Lehet hogy oleden más lett volna a helyzet nekem csak miniledes tcl tévém van
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi haladó szinten
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Új, bontatlan MEE AUDIO T1CMA bluetooth fejhallgató - 1 hét próbagarival! -
- Új, bontatlan Corsair VIRTUOSO PRO Carbon gamer fejhallgató - 2 év magyar bolti garival! -
- HiFiGo x ZEOS Render Silicone Memory Foam Eartips
- JBL Quantum 50 fülhallgató újszerű állapotban
- Jbl reflect contour újszerű állapotban, sportoláshoz, Bluetooth!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest