Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JOOOZSEF94

    újonc

    Sziasztok!

    Éppen próbálom az életem otthoni hangminőségét fejleszteni. Ehhez belefogtam egy hifi 2.0 rendszer kiépítésébe. Elsősorban zenehallgatásra használnám, de úgyanúgy fontos lenne, ha szépen rá tudnám kötni a tévét (kábel, netflix, letöltött tartalom), esetleg laptopot.

    Eredetileg balga módon úgy terveztem, hogy a TV-re (SONY KD-65XF8577) optikain keresztül rákötöm a sztereo erősítőt (a héten tervezek venni egy DENON PMA-600NE-n használtan), az meg szépen csatlakozik a hangfalakhoz (Monitor audio Bronze 2 - ezt már beszereztem). Másik témában már írtam ezzel kapcsolatban, ott figyelmeztettek is, hogy ide médialejátszó kell, ugyanis a TV lejátszója elrontja a hangot nekem.

    Tudnátok nekem ajánlani olyan multimédiás lejátszót, amely szerintetek ki tudná elégíteni az igényeim (TV és az erősítő közé kötném)? Valószínűleg külső HDD-vel csatlakoznék a lejátszóhoz, ha letöltött filmet akarok nézni és ebbe csatlakoznék, ha a laptopot akarom rákötni a rendszerre.

    Bármely véleményt szívesen fogadok, valamint abban az esetben, ha nagyon triviális hülyeségről beszélek, kérlek javítsatok ki.
    Köszönöm előre is a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák