Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Gaben92 #63523 üzenetére

    Plex ha szerver oldalon akar kódolni, oda nem lesz elég a NAS - amit ajánlottam az pl. elég lenne, nekem régebbi Inteles NAS-om van és elég, bár nem Plex-et hasnálok hanem Emby. kevésbé erőforrás igényes.
    A Kodit felraktam, beállítottam, és meg-megakad a film USB-ről szóval az nem pálya. :( - SPMC-t tedd fel és esetleg az advancedsettings.xml beállításaival(buffermode, …) helyre rázható.

    Csak nem tudom, hogy a Shield vagy az Apple TV lenne a jobb választás - ezt neked kell eldönteni, én a második Apple TV-t használom a többi Androdos box mellett és elégedett vagyok vele, stabilan és megbízhatóan működik.

    Zene, képek, ilyesmi nem játszik. A NAS-on kizárólag filmek/sorozatok lesznek - akkor a MrMC mellett/helyett az Infuse Pro is megoldás lehet, kezelhetősége gyakorlatilag a legjobb, legkönnyebb, de ezt is folyamatosan fejlesztik és nagyon sokat változott az elmúlt 3 évben, előnyére.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák