Hirdetés

  • TopSpin 2K25 teszt

    gp Djokovic nélkül ugyan, de bő évtizedes kihagyást követően visszatért a TopSpin-széria – itt van minden Grand Slam, de vajon a játéknak mekkora esélye van a világelsői címre?

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Két fontosabb újítással megjelent az iOS 17.5

    ma Az EU-ban webről is telepíthetők ezzel appok, illetve bővül a nyomkövetőkre való figyelmeztető rendszer.

Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz szasanyi #46914 üzenetére

    220volt webshop HiMedia Q5-tel kapcsolatban most kaptam egy pontosított választ ami talán mást is érdekel ezért bemásolom ide:

    Nem léteik EU és Kínai verzió. Van gyári, ezt lehet kapni az összes üzletben (nálunk is és kínai webshopokban is) illetve a gyárból rendelni, és van a Futeko féle brand, amit csak a futeko oldaláról lehet megrendelni. A kettő közötti különbség:
    Ugyan az a hardver és szoftver, de a gyári készüléken kínai felirat van, illetve a távirányítón a megszokott ikonok mellett, kínai feliratok is vannak, és a firmware ugyan az a verziószám de a kínai alkalmazások benne vannak (lezárt bootloader).
    A Futeko brandban a kínai feliratok eltávolításra kerültek, és a firmwareból el van távolítva a kínai applikációk (nyitott bootloader).
    Tehát amit mi forgalmazunk:
    Gyári készülék (mint írtam kínai feliratokkal), de mivel EU-ba importált, ezért az EU, a Futeko készülékeken is megtalálható kínai applikációktól mentes nyitott bootloaderes firmwareval. Tehát a Futeko oldaláról is elérhető firmwareval frissíthető.

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák