- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz access_denied #22281 üzenetére
"Lehet rosszul fogalmaztam, annyi a lényeg, hogy ne a saját cuccunkat brillírozzuk, hanem halljuk már, hogy mi is az igény. Sokszor ez nem megy."
Ilyen is van, de azért nem ez a jellemző.
"Nem ajánlhatok olyan cuccot ami számomra nem jó, de aki kérdez annak tökéletes lehet? Vagy most mi?"
Nem erre gondoltam, félreértettél vagy rosszul fogalmaztam. Csak annyit akartam mondani, hogy mindenkinek vannak preferenciái, amiket képviseljen. És sok különböző preferencia adja majd ki a kérdezőnek azt a fontos infót, amire szüksége van. Ha azzal foglalkozunk, hogy a másik preferenciáit szapuljuk, ahelyett hogy a sajátunkat képviselnénk, akkor van baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Milyen monitort vegyek?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok