Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tlala

    addikt

    válasz TCr #1582 üzenetére

    Szerintem abban azért igazad van, hogy a szolgáltatások általában nehézkesebben működnek az olcsóbb lejátszókon. Az biztos, hogy ha valamit pl. variál a "jutub" (és szokott...), akkor egy Popin egyszerűbb törölni a külön alkalmazást, és feltelepíteni pl. a 2.0-as kliens verziót - míg ugyanez egy Egreat vagy Asus esetében a "várunk az új firmware-re" nevet viselő játék. És ez nagyjából igaz a torrent és egyéb akadozva működő kiegészítő szolgáltatásokra is.
    Szerintem viszont az nem igaz (legalábbis az én tapasztalataim szerint), hogy bármelyik chip "több mindent lejátszik/nem játszik le". (Realtek-Sigma relációról beszélve.)
    Manapság már inkább a "mindkettő lejátszik mindent" korban élünk, inkább csak apróbb szolgáltatások, részletek és esztétikai/ergonómiai dolgok vannak jobban összerakva egy Popin vagy Dune-n, - viszont azok tényleg sokkal jobban, pl. az MP3 lejátszó részt olyanok rakták össze, akik szoktak MP3-as albumokat hallgatni, stb.
    (Aztán azt már nem tudom megmondani, hogy mondjuk a 20e Ft-os Hyundai játékosom miért másol gyorsabban a hálózaton, mint a Popcorn - cserébe mondjuk alig megy rajta a jutub, a torrent meg soha...) :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák