Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • erdoke

    titán

    válasz cekkk #14732 üzenetére

    Én csak örülök neki, ha se a kapcsolgatást, se a motorizajt, se a kerregést, se a ventit nem hallod. Filmezés közben én sem, de szeretem a hálózaton elérhetőnek hagyni a lejátszóra kötött vinyókat, és este bizony jól hallható a fent említett összes zaj típus, beleértve az új WD Green 3 TB-ot is.
    Én maradok a notivinyóknál, abból az utóbbi 13 évben még egy se döglött be nálam, pedig már volt vagy 20 db... Hasonló mennyiségű 3,5" HDD-ből már vagy 3-4 elhalálozott, pedig mindegyik kevesebbet futott, mint a kicsik.
    Ha rám hallgattok, azt használtok, amit akartok, nem vagyok fogadott prókátora a kis merevlemezeknek.

    (#14733) Multibit
    Igen, ilyesmire gondoltam, de a belső hőátadó felület is fontos, az pedig nem látszik a képen. Ugye itt kétszeres hőátadásról van szó egyszer megy a merevlemezről a házra, egyszer pedig a bordákról a levegőbe. Előbbi se mindegy, milyen színvonalon/hatékonysággal kerül megvalósításra.

    (#14737) Dorian
    Ezt én akár el is hiszem, csak a merevlemez hőmérsékletéről nem tudunk semmit, ami pedig alapvetően befolyásolhatja az élettartamát. Az 5,25-ös diszkek is kihaltak, remélhetőleg a mára igen bumfordi háromfelesek se húzzák már sokáig.

    [ Szerkesztve ]

    A legjobb aláírás a héten

Új hozzászólás Aktív témák