- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ST05
őstag
Szia! 2.ik és 4.ik DIMM az alapértelmezett dual ( mint a legtöbb lapnál)
, látom megy 1,3-ban is, de leírásban is 2,4 szerepel, én oda tenném, illetve én oda is tettem.PCI sávok: sajna csak az első alapértelmezett, igy lejebb nem érdemes tenni 2ikban már X8-as, 3adik pcie pedig 2.0-ás és x4-es ( én konkrétan végigpróbálgattam, mert nekem a radi van dettó közel..)
armor kit ? : lesz további 3 tetszés szerint elhelyezhető hőszenzorod, kap egy kis levegőt
a VRM-ek ugye kisventi a IOshield-hez,mely szoftveresen akár le is áll hőmérséklet függvényében )
Aztán: merevséget ad a lapnak ugye..és további takarolemezek ram,pcie slotba, és hátulra mindbe..
némi hasznosságuk ellenére inkább csak optikai tuningnak nevezném a shiled-et
tehát nem létszükség a vrm-eket 4,8 órajelen sem durrantotta be az i5, szóval langyos maradt a lapnélküle !
hütő felszerelésében szerintem nem lesz útban [link]
minimálisan lesz igy magasabb a vrm-nél a lap.Tuningrol érdemes tudni, hogy offset vagy auto esetén, 2 lépcsőben ad rá feszt,
pl 1V az alap, tehelésre 1,1 et ad, és nagy terhelés pl FPU stresstesztnél további egy tized, tehát 1,2 vel fogja küldeni, ezt ha jol tudom mindegyik lap igy csinálja már, ez sokakat megzavar, viszont jocskán el lehet
venni a feszt offset,vagypedig a FIX ami betonstabilan tartja.. javaslom órajelben illetve feszben alulról indulj
egy jó i5 4GHz-en beéri 1V-körül. ( i7 nyilván többel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus H81M-K alaplap+ i3-4130 proci+ 4GB DDR3 memória eladó egyben!
- Asus ROG STRIX Z390-E/F/H/I
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest