Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kamuzoli

    csendes tag

    Sziasztok,

    tudom, hogy nem illik első hozzászólásban segítséget kérni, de teljesen elakadtam. Próbáltam keresni itt, google-ban, de nem találtam pont az én problémámra választ, vagy ha igen akkor nem értettem teljesen. Légy szíves segítsetek, ha tudtok:

    Van egy Asus WL-500gp ver.1 routerem. Használtam 1 évig , aztán rászántam magam, utánaolvastam a lehetőségeknek és a logout.hu sanzi89 "Asus router okosítás" cikke alapján (ami ahogy tudom nagyban a ti hozzászólásaitokra, segítségeitekre épül) Oleg 1.9.2.7-10 firmware-t tettem rá, külső HDD, rtorrent..stb. Minden működött rendesen, igaz 2 hónap után levettem a HDD-t, újratettem az Oleg firmware-t és "csak" routerként használtam.
    Tegnap be akartam állítani a párom új notebookjához a wifit (eddig nem volt bekapcsolva). Újraindítás után nem kapcsolódott fel a szolgáltatóra (DIGI, pppoe). LAN IP-t oszt, be tudok lépni a GUI-ba, beállításokat elmenti, mégsem kapcsolódik. Felhasználónév+jelszó rendben van. Próbáltam visszarakni az eredeti gyári firmware-t, azzal sem jó. Áramtalanítás, reset megvolt. Nem segít.
    Mi lehet a baj?
    Ha kell újraindítás utáni system log-ot tudok másolni, de nem akartam elsőre floodolni.
    Mit tegyek? Windows XP és Ubuntu is van a gépen, Putty szintén. Linuxhoz keveset értek, de igyekszem..

    Előre is köszönök minden segítséget!

    KZ.

Új hozzászólás Aktív témák