Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin2004
tag
válasz Taurus-1047 #2095 üzenetére
Nekem a tegnapi malőrt nem számítva egyelőre negyon bejött a lap, igaz eléggé melegszik. 2*2 GBH ocz-t vettem korábban (mondjuk, nem ehhez) mégis ajánlom nyugodt szívvel. Energiakezeléssel nem foglalkozom, epu és egyéb "őrültségek" nálam szigorúan tiltva vannak.
A Gigák nlegjobb tudomásom szerint elég jól mennek az olcsó kingmax-szal, ami előnyük is lehet, ha nézed az árat.
A kollégám egy Giga 965 ös lappal 8400-es Wolfival alapórajelen jobb oracle teszteket csinált két önálló vinyóval mint én a 3520 MHz-re húzott Yorkkal RAID0-ban, ami eléggé idegesít , de szerintrm megbánni biztosan nem fogod a Deluxe-ot.
Megabízhatóság stabiltás terén szerintem nem lesz különbség, inkább a tuning lehetőségeknél lehet, bár ugye ez procitól is függ.
Végülis egyikkel sem járnál rosszul szerintem, de érdemes lenne végignyálazni mindkét topikot a tapasztalatokról.
Emitt csúnyán fikázzák a gigát, de lehet, hogy ezt nem kell komolyan venni
Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem, hogy ki mennyire tudja azt használni.
-
mich2004
csendes tag
válasz Taurus-1047 #2140 üzenetére
A ram kezelésével nincs baj nekem is az irta a könyv hogy nem megy dualba két Geil evo de mégis megy ugyhogy nem kell kézpénznek venni a leirtakat de lehet hogy csak mákom volt de nekem mennek
-
katt777
félisten
válasz Taurus-1047 #3128 üzenetére
Ha jól emléxem, vannak már ilyen tapasztalatok, használd a keresőt. Ha nem jól emléxem, akkor bocs.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest