Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PappG

    csendes tag

    válasz NTonee #21018 üzenetére

    Köszi mindkettőtök válaszát. Éreztem, hogy nem kellett volna felhoznom ezt az ágyra rakom a notebook témát, inkább csak azért említettem, mert szokatlan az oldalsó szellőző nyílás hiánya. :-)
    Egyébként ha lerakom az ágyra a notebookot - mivel nincs az ágy környékén más alkalmatosság -, akkor mindig a képernyőjére fektetem. Ez alól csak akkor van kivétel, ha ezután jön valaki, és zavarja, hogy hülyén néz ki a képernyő hátsó oldalára fektetve a notebook, ezért visszabillenti normál állapotba. Mondjuk ez már ritkán fordul elő, mert minden ilyen lehetséges érintettek szóltam, hogy nem véletlenül tettem le úgy a gépet, hagyja is úgy :-D

    Na, de a lényeg. A két ujjas görgetést talán még meg tudom szokni, de a kemény és mozgásra érzékeny gombokat nagyon nehéz lesz. Amikor "alternatív toucpad driverről" írtam, akkor én is valami Synaptics féle programra gondoltam.

    Egyébként nagyon tetszik, hogy ilyen halk. Tesztelés gyanánt ráteszek valami BOINC-os projectet vagy elindítok egy full buildet, és meghallgatom, hogy terhelés alatt mennyire válik hangossá a magasabb fordulatszámon működő venti.

    Amúgy tetszik az is, hogy jók a zsanérjai, nem olyan lötyögős, mint a céges Inspiron-é, vagy a régi Toshiba A200 Satellite-é volt. Persze idővel lehet, hogy ez is gyengülni fog.

Új hozzászólás Aktív témák