Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PappG

    csendes tag

    Megvetten az N550JK CN256H-t. Eddig elég vegyesek az érzéseim.

    Tetszik a kijelzője, illetve az árához képest nagyon jó tudású belseje. Ha nem lett volna ilyen jó árban, biztosan nem ezt vettem volna.

    És most a negatívumok:

    Saját hülyeségem, hogy nem vettem észre, hogy ez belső akkus. Mindegy, annyira nem lényeges.
    Azt hittem, hogy felső oldali hangszórói vannak (a mintázat tévesztett meg), szintén saját hülyeségem.
    Szerintem elég veszélyes az hogy nincsenek oldalsó szellőző nyílásai. Félek lerakni az ágyra, hátha nem tud elég levegőt beszívni a hűtéshez.

    A fentiek annyira nem is zavarnak, de a touchpad egy katasztrófa.

    1. Eddig csak olyan notebookokat használtam, aminek fizikailag elkülönülő gombjai voltak, azoknál a hüvelykujjam folyamatosan rajta volt a "bal gombon". Pontosabban a mutatóujjammal navigáltam, a hüvelykkel meg kattintgattam. Ezen a touchpad-en ennek hatására a legváratlanabb, két ujjas gesture-ök jönnek elő. Örülnék, ha a gombok területe csak kattintásra szolgálna, nem lenne mozgás érzékeny.

    2. Nagyon keményen kell megnyomni a gombokat. Rá kell szoknom, hogy a touchpad területén "kopácsolok", az 1000-szer kényelmesebb, mint megnyomni egy kemény gombot.

    3. A böngészőben scrollozáshoz a touchpad jobb szélét szokták kialakítani görgetési területnek. Itt valami kényelmetlen két ujjas gesture-höz kellene hozzászoknom. Borzalmas. Fene az ilyen innovációkba.

    Remélem ezt a gesture dolgot tokkal-vonóval le lehet tiltani, esetleg találok valami teljesen alternatív touchpad drivert, mert ez az őrületbe fog kergetni.

    Ennyi amit fél óra használat után mondani tudok erről a notebookról. :((

    Ha a fenti touchpad problémák megoldására van valami ötletetek, akkor írjátok meg. Félek, hogy kénytelen leszek megszokni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák