Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabiee
tag
[ Szerkesztve ]
Samsung A53 | Asus TUF Gaming A17
-
kisza25
félisten
futtatásba írd be msconfig, aztán nyomsz egy enter-t
azután az automatikus indítás fül és szedd ki a pipát abból amit nem akarsz, hogy induljon, csak olyanból szedd ki amit tudsz, hogy mi az és alkalmaz gomb újraindítás és kész[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Torry
addikt
Most takarítottam, full egyszerű.
Gép kikapcs, aksi kiszed, egy csavart a gép közepéből ki (van mellette billentyűzet jel) utána memoria takarót le, ott is kicsavarsz egy csavart (szintén van bill. jel) utána visszafordítod a gépet, 3 helyen van kapocs a bill. tetején, de nekem el is engedte a csavarok után.
Óvatosan eltávolítod a szalagkábelt, és be tudsz faszán fújni sűrített levegővel a ventillátorhoz. -
nagyúr
Azon is gondolkodtam, de ez olcsóbb és ezt ajánlották a szakik a hűtőpados topikban. De szerintem az se rossz, dizájnosabb, az biztos.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
CsuBaKamBra
tag
Ha fel van telepítve a gépedre a Power4gear Hybrid akkor valószínűleg az csinálja azaz az kapcsolja le a meghajtókat.Én kb fél évig kapcsolgattam vissza ha kellet valamire mire rájöttem hogy van egy olyan opció a fennt említett progiban hogy: enable/disable device és ott szépen le volt valamiért tiltva az ODD is, tehát minden indulásánál kikapcsolgatta a meghajtót.
Lehet neked is ez a helyzet és akkor következő induláskor ugyanez lessz. -
CsuBaKamBra
tag
Nekem segített rajta valamelyest az ASUS Sonic Focus.De amúgy semmi extra, én is erősítővel használom, de az igaz hogy simán elég gyengécske.
Hát azért csodákat én nem várnék egy ilyen beépített valamitől ha nagyon nincs más akór kibírható vele egy film azért.
Nem tudom de kétlem hogy mérföldekkel jobb hangszórókkal szerelt lenne a többi noti. -
Johnny198612
tag
Nekem is elkezdett remegni a catalyst 12.8 óta. Aztán, ahogy te is írtad, letiltottam a fényerő állítást, mostmár az automata képernyőkikapcsolást is. Újraindítottam, azóta nem remeg, ez már több órája.. Sztem a driver miatt van, nem vagy egyedül. Egyelőre várok, hogy jelentkezik-e még, nincs ma időm komolyabban tesztelni.
-
nagyúr
Dehogy régi. Az Asus nem frissíti a Win 7-es drivereket se nagy szorgalommal. Ráadásul VGA-hoz chipset-hez nem is rajtuk múlik, hogy mennyi és milyen driver van hanem az AMD-n. Egyszerűen csak lusták feltenni oda de ettől te még találhatsz Win 8-as drivereket.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Torry
addikt
WIN8 telepítés közben, amikor kiválasztod melyik particióra települjön, rányomsz a "haladó" beállításokra és törlöd a partíciókat, majd létrehozod újra őket, amennyit és amekkorát szeretnél. Full egyszerű a dolog, kb lehetetlen elb.szni.
Sheld:
A dual-graphics rengeteget dob a hőmérsékleten, kb 5-10 fokot. Nálam ki van kapcsolva, a legtöbb játékban romlik a teljesítmény, vagy microstuttering van, hiába telepítem a CAP profile-t és tiltottam le az ULPS-t.[ Szerkesztve ]
-
Torry
addikt
Talán ajánlott bár fene se tudja.
Ha leszeded és ugy fel elvileg az adott verzioszamot fogja mutatni. Viszont minden amd drivert leszed, szóval chipset drivert is telepítened kell.DG nálam mindig ki van kapcsolva, van hűtőpad is ha szükséges, én csak arra figyelek, hogy 80 alatt legyen de szerintem max ilyen 75-ön mehet terhelve.
-
eroli23
csendes tag
Lehetséges hogy a 13.8-as driver miatt is csinálja, én 13.4-et használok és tökéletesen müködik. Én is felraktam a 13.8-at pár héttel ezelött és megbántam, csak ugy tudtam visszarakni a 13.4-et, hogy nyomtam egy restoret a windowsbol, törölni nem tudtam a vezérlöpultbol, legalábbis nem teljesen törölte le.
-
-
Torry
addikt
Pont tegnap jutott eszembe, hogy lassan 2 éve vettem a gépet (160 körül ha jól emlékszem) és mai napig eljátszogatok még a legújabb játékokkal is 30 fps felett. Ráadásul gariban sem járt soha a gép, pedig emlékszem mennyire nem ajánlották az itteni milyen notit vegyek topicban.
Következő lapost '14 Q1 környékére tervezem, remélem találok hasonló ár/érték bajnok lapost.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- Macbook Pro 14" M1 16gb RAM 512gb SSD 2021
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
- Lenovo Thinkpad P52 üzleti profi laptop, szép állapotban, I7 8850h erős processzor, 512g
- Újszerű ASUS TUF A15, Ryzen 7, RTX 2060, 1TB SSD, 32 GB RAM, 144 Hz FHD minden gyári tartozékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest