- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
válasz gyulus08 #6565 üzenetére
A szőrös matyi és hasonló k*jó programok a processzorba integrált aput és a dedikált kártyát is képesek megsütni ( A notik normális hűtése híján ). Amúgy sem a notebookokra ( legalábbis nem az ilyen kategóriákra) van az ilyesmi kitalálva. Ha megfőzöd a VGA-t azért nem más a hibás
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz gyulus08 #6618 üzenetére
Jó kérdés Nekem csak villan egyet majd átváltja, de ugyanúgy megy a dualba igaz csak a 6650M-et használom. Így igyekszek kevesebb hőt termelni a prociba, hogy nem terhelem azt a részleget. Nem tudom mennyire van jelentősége.
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Sheld
senior tag
válasz gyulus08 #6848 üzenetére
A módosított 13.11-es driverrel tökéletesen ment a DG. Én azt akartam kiküszöbölni, hogy teljesen leállítsam a processzorban levő 6520G-t, hogy kevésbé melegedjen és jobban tudjam húzni. (nem sokat, "csak" 3 fokot hűlt a gép) Továbbá valamiért rakoncátlankodott SW:TOR, és néha-néha játszhatatlanul beszaggatott. Most úgy néz ki, hogy a procit 2.2GHz-en használom, így melegedett maximum 72 fokig (1.05V-on). most megpróbálom, hogy húzom picit a HD6650m-et is. Így a maximumot kierőszakolva a laptopból.
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
Sheld
senior tag
válasz gyulus08 #6850 üzenetére
Amiket próbáltam:
DG ON:nagy teljesítmény
DG OFF:nagy teljesítményJátékok:
SW:TOR, AION(HD6650 nem működött vele), NFS összes része, Lego Marvel superheroes, Minecraft, League of Legends, WoW, Tera online, Cod:Ghost, Planetside 2 (Itt nem sikerült a 6650m-et működésre bírni), Tomb Raider az új, Crysis széria, Unreal Tournament 3, Mass Effect. (Így hírtelen ennyi jutott eszembe)Van ahol a DG teljesítménynövekedést okozott, de pl AION, SW:TOR, WoW, CoD:Ghost, ezeknél CSAK a DG kikapcsolásával és a játék nagy teljesítményű graf. kártyához való rendelésével sikerült értékelhető fps-eket elérnem. Még egy sarkallatos példa a Minecraft, ami meg csak az Energiatakarékos módban volt hajlandó normálisan futni, bármit is csináltam vele. Most megcsináltam, h lekapcsoltam a 6520G-t és a HD6650-en fut még a windows desktop is, most érdekes mód jó a minecraft is.
a legfontosabb majdnem lemaradt. A mikrolaggok teljesen eltűntek. (Nem tudom mi a pontos neve, egy másik fórumban így emlegetik.)
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
Demonfm2
csendes tag
válasz gyulus08 #7152 üzenetére
A proci húzáshoz is írták a moddolt biost. akkor windowst fogok rakni.
csak azt nem értem hogy gyárilag van turbó mód de a biosba se híre se hamva több fm-es gépem is volt igaz hogy az asztali de ugyan azon az elven működik vagyis kéne működnie de ennek a biosa egy vicc. se a ramhoz se a procihoz nincs hozzáférés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest