- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oceanus
tag
Sziasztok!
Na nagy nehezen átrágtam magam 2 nap alatt a fórum majdnem 2300 hszén...Örülök hogy sok tulajtársam van és ezek közül sokan tuningos vállakozók is egyben... Én "kényszerből" vettem ezt a lapost, volt egy acer 5720g-m (3,5 éves ati radeon x2500al) de megadta magát a külföldi kiutazásom előtt 2 nappal így gyorsan kellett csere és ez lett ) Nem bántam meg legalábbis eddig, bár az tény h a csíkozás néha nálam is előjön de pl ami nemrég látszott magától megszűnt... remélem nem garis dolog lesz és bízom h csak driver mert ahol vagyok nem épp a civilizáció de még a pereme is épp csak, így itt tuti nem jönnének ki szervízelni
Viszont lenne egy kérdésem a szakértőkhöz. ezt a gépet nézegettem és kíváncsi lennék, hogy jobb-e sokkal mint a mostani kis gépem ugyanis itt már olvastam olyan dolgokat h i3+gt555ös eredményhez közelítőt ért el darky@ kollega ...nekem az A6-os verzióm van...
XPS L502X
-- NVIDIA GeForce GT 540M 2GB graphics
-- Intel Centrino Wireless-N 1000
-- 6 GB DDR3 SDRAM 1333MHz (2 DIMMs)
-- 15.6 inch High Definition+ WLED Display with TrueLife
-- Processor: Intel Core i7 2630QM 2.0GHz (2.9GHz Turbo Mode, 6MB Cache)
-- 500 GB SATA Hard Drive (7200 RPM)A másik kérdésem pedig a k10stattal kapcsolatos...
Tudom tudom olvastam h aki nem érti mit kell tennie inkább ne tegye, meg h egyedi a fesz mindenkinél, de én nem tartom magam abszolút lúzer júzernek mégse vágom, mivel még soha nem csináltam...Letöltöttem, megnéztem, de nem értettem teljesen és hiába olvastam végig szintén nem maradt meg h mit kell mikor figyelni hova mit kell írni stb.
HA ESETLEG lenne egy kedves topiktárs aki ezt érti és van hozzá türelme, egy kis leírást készíthetne esetleg amiben az elejétől kezdve kis magyarázatokkal elmondja h mi micsoda és mire kell figyelni tapasztalatok stb.
Remélem nem kérdeztem/kértem sokat!
üdv
Ember tervez, Isten perverz!
-
Oceanus
tag
Ja és még annyi, hogy a hdd quiettal megoldódnak a wd vinyók gondjai? tehát a folyamatos fejleállás? vagy muszáj a pendriveos módszert megcsinálni?
üdv
-
Oceanus
tag
válasz ->Raizen<- #2292 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az iránymutatást minden tekintetben ! amúgy ha javasolhatom akkor tegyük bele a k10stat leírást is az 1. hszbe
Ja és az h a gt540nek 2gb memója van az nem számít? sorry de nem vagyok már annyira képben...
Üdv
-
Oceanus
tag
válasz ->Raizen<- #2308 üzenetére
Én örülök h ilyen vagy amúgy az lehet h az én biosom 2.11 es? Mintha ezt láttam volna amikor beléptem
-
Oceanus
tag
válasz ->Raizen<- #2290 üzenetére
Na próbálkozom a k10 stattal És merültek fel bennem újabb kérdések a te beállításodban azt írod, hogy pl 1,065ön 2.0gh-n stabilan megy...most azt állítgatom én is de azt h fid meg did értéknek mit adok meg mit jelent? Mert a 2.0 ghz kijön úgy is h 24fid 2 did de úgy is h 14 fid 1 did Meg az up% és down% mire vonatkozik?
Üdv
-
Oceanus
tag
válasz kisza25 #2326 üzenetére
Hát én megtartom ezt a gépet az tuti Nem vagyok nagy méricskélős de ma a MW3al játszottam natív felbontásban full full minden és nagyon ritkán röccent meg egy másodpercre a Space Marine játék szintén natív is gyönyörűen fut
Szóval elégedett customer vagyok max memóriát bővítek majd
Üdv
-
Oceanus
tag
Hmmm...Kérném az overclock szakértőket, hogy nézzék már meg mi lehet a gond Elvileg beállítottam mindent bekapcsoltam a tálcán az enable clock control-t és mégse történik semmi a kis oldalsó widgetem szerint, pedig az mindig lereagálja amikor állítom a profilt...és a coretemp meg mindig 2295öt mutat
Szóval hol rontottam el?
Üdv
-
Oceanus
tag
válasz ->Raizen<- #2403 üzenetére
Nem az induláskor történő programindulás a bajom, hanem az hogy amit látsz beállítva, hiába, mert NEM változik az órajelem, folyamatosan 1400 Mhz marad... Vagy egy ilyen beállítás után újra kell indítani hogy életbe lépjen a frekiváltozás??
Üdv
-
Oceanus
tag
Nas jelentem a user error elmúlt megy az overclocking eddig eredményeim 2267 mhz 4 magon 1.0875 mellett... Viszont a primemmal kapcsolatban lenne egy kérdésem... Ti melyik tesztet szoktátok inkább használni? Small/ In-Place/ Blend?
Üdv
-
Oceanus
tag
Na kedves notebooktársak eddig 2333mhz volt az amit játék (mw3) közben teszteltem...minden szép és jó volt sőt még a töltés is fürgébb volt a pályák között Coretemp szerint 73 fok volt a legtöbb amit mért sztem ez még bőven a vállalható kategória 1.100 fesszel minden szép és jó volt eddig egyszer volt kékhalál 2400nál de ez elvileg lehet a kis fesztől is nem?
Üdv
-
Oceanus
tag
válasz hunterrop #2481 üzenetére
Hát ez a Nod32es dolog eléggé érdekes...Bár én eset smart securityt használok és legál verziót de simán, gond nélkül felment...Mondjuk pl kollegám vett egy dell xps 15-ös notit és arra a nem teljesen legál win7 felment de nem volt hajlandó rendesen működni...vhogy a gép tudta h nem igazi pedig még a Microfos is igazinak látja :
Szóval vannak érdekes dolgok de ha esetleg mégis próbálkozol NOD-dal akkor sztem próbálj eredetit...
Üdv
-
Oceanus
tag
válasz abteam2008 #2487 üzenetére
A barna az pont olyan mint a képeken már szinte fekete annyira sötét...pl itt egy kép:
ezzel a géppel jól jársz higgy nekem...Ilyenem van haverom most vett egy dell xps 15öt i7 meg nvidia gt540 2gbal és semmivel se jobb ha csak nem vagy fém fan...Vaskosabb, hangosabb a procihűtése..egyedül a hangrendszert tudom megemlíteni talán...ja és még itt is drágábban vette kb 180ért...ami az otthonihoz képest pite ár de manufacturer refurbished és csak egy év garis...
szóval sztem fasza ez a gép ennyiért
MÁS:
Vki akinek van meg tudná mondani h mitől van az h az USB3as csatin semmi nem működik? Áram van benne mert pl a hordozható vinyóm ledje világít meg pörgeti de nem ismeri fel a rendszer...pendrive dettó az egeremnél meg ha nem dugom be teljesen akkor világít a optikai érzékelőjénél a fény ha teljesen akkor nem
Ötlet?
-
Oceanus
tag
válasz ->Raizen<- #2492 üzenetére
a legújabb AMD-s...Meg ha kontaktos akkor elvileg nem adna áramot pl a vinyómnak folyamatosan nem???
-
Oceanus
tag
válasz ->Raizen<- #2494 üzenetére
Ezt mutatja az AIDA...akkor ezek szerint nem vágja a gépem az USB 3.0át? Vmi egyéb megoldás esetleg? vagy szedjem le a 11.11es asust és tegyem vissza?
üdv
[ Szerkesztve ]
-
Oceanus
tag
Na lenne egy gyors kérdésem... Hogyan lehet az hogy ha felteszem az új 11.12es AMD drivert akkor a vision control center "meghal" nem tudom megnyitni az ikonja se frankó stb. Leszedtem az előzőt, feltettem az újat, feltettem a 11.11et és rátettem de mindig ugyanez az eredmény...
-
Oceanus
tag
válasz #54630400 #2661 üzenetére
A billentyűzet színének eltérése nálam sincs meg, viszont nekem is egy kicsit "púposabb" a gép a az f8 f9 f10 billentyűzet felett... Igazából csak a szemem akad meg rajta de amúgy minden megy és mivel eléggé isten háta mögötti külföldi országban vagyok ahol tuti nincsem ASUS szervíz így nem is tudok vele mit kezdeni...Bár ha vki felhívná a szervízt és rákérdezne erre azt megköszönném
-
Oceanus
tag
válasz #54630400 #2673 üzenetére
Hát igaz h nem szabadban használom (ergó nem kap nappali fényt mert az iroda is elég sötét és egyfolytában megy a vacak neon) de én nem látom h más lenne az árnyalata De most ha javított is szted nem ugyanolyan gombokat tesznek bele ?? Meg akkor lehet h a tied egy WASD szpesöl edisön egyedi gombsorral vagy gamer fajta h jobban lássák hova kell tenni a kezet Na jóó viccet félretéve nekem nem más színű
-
Oceanus
tag
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a VGA cserélhető benne vagy sem? Mármint persze nem az APU-ban lévő
Mert a régebbi Acer 5720g-mben sima MXM2es kaikat lehetett cserélgetni..
Üdv
-
Oceanus
tag
-
Oceanus
tag
válasz ->Raizen<- #3984 üzenetére
Tény és rendben,de mondom h a 3,5 éves Aceremnek meg volt rendes originál LEGO funkciója nem csak ilyen DUPLO
[ Szerkesztve ]
-
Oceanus
tag
Sziasztok!
Utolsó napjaimat töltöm ázsia elmaradottabb felén, pár nap és utazom haza... Az lenne a kérdésem, hogy tudnátok olyan minimál értékeket adni k10statra hogy a notim minél tovább húzza repülés közben...Csak filmnézés illetve zenehallgatás lenne de az út kb 8 óra így jó lenne minél többet elütni belőle így
Ma estig leszek már csak netközelben így lécci amit tudtok linkeljétek kép formájában illetve írjátok be a beállításokat
Köszi
-
Oceanus
tag
Na bakker kétszer ment el
[ Szerkesztve ]
-
Oceanus
tag
válasz ->Raizen<- #4080 üzenetére
Köszönöm fórumtársak
tudom h a 8at nem bírja ki de ha már a nagyobbik részét igen nagy segítség
-
Oceanus
tag
válasz CsuBaKamBra #5127 üzenetére
Halika!
Most tértem vissza a fórumba, mert kétszer is megszívtam ma a 12.6-os driverrel...Dettó nekem is, feltelepítés közben egyszer "kifagyott" a kijelző, konkrétan fullra elsötétült...Aztán csökkentett mód, rendszer visszaállítás, majd újra leszedtem hátha az volt a baj, feltesz és jött nekem is a szép köd effekt...
szóval akkor marad a 12.4es mint működő alternatíva?
-
Oceanus
tag
válasz CsuBaKamBra #5137 üzenetére
óóó hogy a franc essen belé De azért majd ha újrateszem a masinát megpróbálkozom a 12.6-al
-
Oceanus
tag
Sziasztok Géptársak! A segítségeteket szeretném kérni! Az én drága kis gépem elkezdett olyat alakítani, hogy IRGALMATLAN lassan tölti be a win7et pl egyszerûen használhatatlan... a tünete még , hogy a vinyót FOLYAMATOSAN megállás nélkül pörgeti... mostraktam újra kb 1 hete alig van rajta valami... a gond az h külföldön vagyok, garijegy otthon és kissé beparáztam, h aa vinyó megadja magát , ha jól emléksem voltak vele gondok
Remélem tudtok segíteni! Elõre is köszi!
U.I.: akinek a 12.6os catalysttól kiakadt a gépe annak jó lesz a 12.8as?
-
Oceanus
tag
Sziasztok!
Géptulajként nemrég belefutottam egy bosszantó hibába...arról van szó, hogy a gépem jelenleg nem tud felcsatlakozni az albérletben található routerre...Pedig minden frankó, a jelszó is ok és kb 3-4 hónapig használtam is ezt a netet...Ma tettem újra a rendszert is, de amint csatlakozni probálok és beírom a jelszót feljön h nem tudok csatlakozni és problémamegoldás majd a szokásos reseteljem az útválasztót stb stb stb. Hiába megyek fel a routerre akkor sem találok semmi olyat ami ezt indokolná... A netet gond nélkül használja asszony samsung gépe, a lakótársam sonyja és mindenkinek a telója...Valamint a teló megosztott netjéhez tudok wifin csatlakozni... Amit tapasztaltam, hogy volt olyan decemberben 1-2 alkalommal, hogy hosszabb ideig ledobott a router és nem tudtam visszacsatlakozni de ez idővel megoldódott magától... Jelenleg azonban sehogy sem...
Van vkinek valami tippje? a router resetelése mar megvolt többször is de nem segített... a router típusa netgear wnr 2000
Thx előre is
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- Lenovo Thinkpad P52 üzleti profi laptop, szép állapotban, I7 8850h erős processzor, 512g
- Újszerű ASUS TUF A15, Ryzen 7, RTX 2060, 1TB SSD, 32 GB RAM, 144 Hz FHD minden gyári tartozékkal
- Új 0km-es garanciás asus rog strix scar i9 13980hx rtx 4070 32gb ram
- HP 250 G6 i7-8Gen
- Új, gyári Lenovo Thinkpad L14 Gen1, L14 Gen2 magyar háttérvilágítós billentyűzet, keyboard eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest